Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana88837839

Mąż mnie nie podnieca

Polecane posty

Nie mogę spać, od dłuższego czasu nurtuje mnie fakt, że mój mąż mnie wcale nie podnieca. Jesteśmy dopiero 3 lata po ślubie a ja od pewnego czasu muszę udawać, że mam ochotę na seks, bo jak to tak całkiem przestać uprawiać seks ? czy małżeństwo miałoby szanse przetrwać ?

Gość gość
Chyba nie przetrwa u mnie jest podobnie choc jestesmy dluzej w zwiazku to Moja kobieta mnie zaniedbuje. Moze popiszemy o tym na@

Gość gość
To powinno się o wszystkim rozmawia z mężem i odwrotnie bez Tajemnic.My żyjemy bez tabu mąż jest nawet podczas każdego badania cipki u ginekologa i wspierał porody.Po prostu urozmaicenie seksu nie monotonia.

Gość gość
A jakie to urozmaicenie ginekolog Czy porod?

Nie wiem kiedy to się zaczęło... nie umiem o tym z nim porozmawiać, ale coraz bardziej mam dość seksu z nim... dzisiaj powiedziałam, że boli mnie brzuch, ale jutro już pewnie bedziemy to robić bo ile mogę cos wymyślać :(

Gość gość
Moze teraz masz ochote popiescic swoja muszelke. Moge sie nia zajac tez jestem podniecony

Ale problem w tym ze Ty tez mozesz mnie nie podniecac, znam badzo mało mężczyzn którzy na mnie działają. Mimo wszystko jestem wierna żoną

Gość gość
Moge cie przytulic usiadz do mnie tylem a ja pomasuje twoje plecy I zaczne namietnie calowac twoja szyje