Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robic? Maz twierdzi, ze nie jest w stanie przebrać pieluchy!!!!

Polecane posty

Gość gość

Twierdzi, ze sie brzydzi, ze od zapachu ma odruch wymiotny itp mamy 3 tygodniowego synka i ani razu sie nie podjął. Co robic??

Gość gość
kupić maskę p-gaz i nie ma problemu

Gość gość
A ja mu wierze. Mam brata, które reaguje tak samo. Od dzieciństwa. Jezeli poczuje jakis gorszy zapach, to od razu zbiera go do wymiotów. Studiował ochronę środowiska i jakaś jedna profesorka zwplnila go z jednego laboratorium, bo przyznala, że sie nie nadaje. Byl zielony i ze 2 razy prawie zwymiotowal. Ja wiem, że takie ekstremalne przypadki rzadko mają miejsce, ale są. Przemyśl to autorko.

Gość gość
Chyba żartujesz? 3 tygodnie i nie miałaś jeszcze potrzeby wyjść bez dziecka i zostawić go na chwilę z ojcem? Ma odruch? To niech rzyga! U mnie by nie przeszło. Mąż przewijał jeszcze w szpitalu. Od początku zajmowaliśmy się dzieckiem 50 /50.

Gość gość
A samo siku przewija? Kąpie? Usypia?

Gość gość
Powiedz mu ze jest miekkie jajo, tu masz kilka filmikow z facetami, jak sobie dzielnie radza :) Prawdziwi faceci potrafia :) https://www.youtube.com/watch?v=I1LI7ndOcGU https://www.youtube.com/watch?v=WTij4txO8Uk A tak na serio to wczesniej nie wiedzial, ze niemowle = kupy? Ty masz inny nos? Kobietom kupa nie smierdzi? Niech wymiotuje, powiedz, ze po nim posprzatasz i tyle.

Gość gość
Wierzę Twojemu mężowi, ja też mam odruch wymioty przy przewijania dziecka. Ma już ponad rok, a ja nadal mam ten problem. Oczywiście przewijam dziecko :p.

Gość gość
Szkoda,ze sex go nie brzydzi. Przykre,ze są jeszcze takie padalce na tym swiecie co brzydza sie własnego dziecka. Ja bym z takim nie była. A już napewno do łóżka bym nie poszła, zrobił dzeiecko a teraz sie go brzydzi, A dla Ciebie to przyjemność? I w ogóle 3 tygodniowe dziecko to robi kupke jak ptaszek, czego to sie brzydzic?

Gość gość
Jak teraz się nabierzesz na ta bzdurę, to już będziesz wyłącznie ty podcierać dzieciom tyłki. Bo jak go niby brzydzi mleczna lupą, to co będzie z normalnymi później? Gdzie sieją takich facetów? I jak wy im się dajecie tak w konia robić? Gdyby mój coś takiego powiedział to by został wymiany w 5 sekund. Ale oczywiście do głowy by mu nie przyszła podobna bzdura. Od Urodzenia syna robi przy nim wszystko (łącznie z obcinaniem paznokci, kupowaniem ubrań i innymi rzeczami, o których większość kobiet uważa, że przerastaja możliwości mężczyzny).

Gość Chlopy bez jaj
KOBIETY OBUDZCIE SIE!!! Omyslcie co to by było jakby tyle kobiet tak rozczulalo się nad swoją wrazliwoscią na brzydkie zapachy jak to się dzieje u facetow ,którzy pieszczą się nad sobą a wy ich w tym wpsieracie zamiast ktorko za pysk chwycić i pokazac ,ze jako ojaciec jets na takich samych prawach i siedzi w tych samych obowiązkach jak matka!! Tutaj nie ma miejsca na cackanie się i użalanie w temace obrzydlistw . Nie wiem czrmu ,ale zawsze czytam o facetach jak z siebie robia takie francuskie pudelki jacy oni wrażliwi na zmiane pieluchy, ale kobieta już nie ma prawa do takich rozczulan nad sobą. Wasze chlopvzyli widza ,ze to na was działa, lirujecie się nad nimi i sobie tak pogrywają z wami. Do pionu postawcie tych ocow, i nie wykaze się chlp z jajami a nie jak meska c***a podczas pedicure. Robisz się chciało, wiec po przyjemnościach następują obowiązki