Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę zaraz po rozjaśniaczu nałożyć farbę?

Polecane posty

Gość gość

Bo to wszystko zaczelo się tak: Miałam włosy ciemny blond, zachciało mi się jasnego blondu. Użyłam farby Joanna beżowy blond i wyszły mi ciemno rudawe. Potem następnego dnia użyłam rozjaśniacza. Wyszły mi marchewkowo rude. Jeszcze tego samego dnia, nałożyłam szampon: http://www.opinie.senior.pl/zdjecia/Koloryzacja-wlosow/Color-Shampoo-221-Sredni-Braz-73138-big.jpg i wyszły mi włosy brązowo-czerwono-rude z jakimiś blond refleksami! Jestem na maksa wku*wiona, sorry za wyrażenie się. Czy mogę dzisiaj nałozyć rozjaśniacz i ponownie farbę brąz? Myślałam nad Palette Intensive color creme jakiś brąz...

Gość gość
Ale kombimujesz... Mam nadzieje, ze maez nocne włosy, żeby Ci nie wypadły :-P palette do dość mocna farba... Nie lepiej iść do fryzjerki żeby Ci to porządnie zrobiła?

Gość gość
A po jaka cholere znow rozjasniacz. Naloz brąz i wez sie za regeneracje bo będzie lipa

Gość gość
Poszukaj sobie koloru z tej linii.trena.pl/farby/739-l-oreal-professionnel-inoa-farba-do-wlosow-60-ml.htmlJest delikatniejsza niż te drogeryjne farby. I koniecznie potem nakładaj maski i odzywki. Zniszczyłaś strukturę włosa i teraz już jej nie naprawisz ale możesz ją troszkę podreperować.

Gość gość
Hah, nie radzę, mnie tak zrobiła niedouczona fryzjerka i to była największa tragedia dla moich włosów, po której musiałam obciąć 3/4 i przez 2 lata doprowadzać do normalnego stanu

Gość gość
głupia jesteś po pierwsze Joanna i Palette to największy syf, że o rozjaśniaczu nie wspomnę gdybyś użyła od razu farby superrozjaśniającej od razu miałabyś blond ja od lat farbuję tylko Nutrisse Garniera i jest ok nie kombinuj z włosami bo je spalisz i będą wypadały używaj szamponu przeciwłupieżowego to ściągnie te rudości a na przyszłość użyj Nutrisse 111 lub 100 w promocji kosztują ok 16 zł

Gość gość
poczekaj przynajmniej 3 tygodnie zanim ponownie zafarbujesz włosy ewentualnie jeśli masz kasę możesz sobie kupić szampon John Frieda Go Blonder, rozjaśnia nieco włosy, ale też wysusza więc przydałaby się dobra maseczka włosy rozjaśnia też miód, cytryna, możesz dodawać te składniki do balsamu do włosów i maseczek

Gość Asia

Użyłam dwóch rozjaśniaczy olia Schwarzkopf i czy mogę od razu nałożyć farbę "naturalny bląd"? Chcę zakryć ten kurzy kolor