Studzińska 15 Napisano Wrzesień 19, 2015 Przeglądałam zdjęcia na instagramie moich znajomych. Brakuje tam tylko zdjęć ich porannego g****a :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariuszT 0 Napisano Wrzesień 19, 2015 Muszę sobie zainstalować Insta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2015 bo ludzi sa poje....ani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojny facet 0 Napisano Wrzesień 19, 2015 Żeby polepszyć swój sukces reprodukcyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Studzińska 15 Napisano Wrzesień 19, 2015 Wszystko tylko by pochwalić się innym jakie mają z******te życie. Ludzie nie szanują swojej prywatności. Po co informować innych co się jadło na obiad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Studzińska 15 Napisano Wrzesień 19, 2015 Najbardziej irytują mnie dziewczyny, które wstawiają zdjecia swoich ekstra zdrowych posiłków, liści sałaty, nowych paznokci hybrydowych :O kubków z kawą :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2015 Zaskocz koleżanki i wrzuć fotę stosu pustych puszek po tatrach które trzymasz w pokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Studzińska 15 Napisano Wrzesień 19, 2015 Po pierwsze to nie pijam piwa puszkowego, po drugie tatrę pije tylko patologia i bieda :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Wrzesień 19, 2015 bo są puści? inaczej nie mogę tego wyjaśnić... Chociaż nie wszyscy bo przecież nie każdy kto ma tam konto zachowuje się jak idiota, ale jednak większość nie wie co to prywatność. :O Nie mam ani istagrama, ani snapchata bo nie widze potrzeby. Jedynie fb jest dość pożyteczne bo można mieć kontakt ze znajomymi, albo być w jakieś grupie co jest przydatne w liceum czy potem na studiach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Myszka Kuku 0 Napisano Grudzień 29, 2015 Zdjęcia kawy ze Starbucksa, lub Costy są najlepsze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 29, 2015 albo pierożki bez glutenu z mąki kasztanowej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewiędziesiąt dwa 1 Napisano Grudzień 29, 2015 Chorzy ludzie. Dlaczego jakiś islamista nie zrobi zamachu na siedzibę tego dziadańskiego serwisu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ironiczna Myszka Kuku 0 Napisano Grudzień 29, 2015 Pierożki z mąki kasztanowej hahahaha :D Leże :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość porażka matrixa Napisano Lipiec 6, 2016 Są ******lnięci. Leje z kolesi z siłowni. Albo laska wrzuca foto a 300 onanistów rajcuje się przed ekranem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2016 Oni dają tam zdjęcia, ty je przeglądasz i lecisz na kafe opisać jakie dali zdjęcia. Wnioski? Wyciągnij samemu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2016 A po co komu snapchat? To chyba jeszcze bardziej żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 najlepsze jest jak co parę dni kupują nowe kubeczki i udają, że piją kawkę:):):) wydają kasę na pierdoły, bo nie mają co pokazać. niektóre profile widać, ze robione pod publiczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 Ja mam profil pod publikę by na nim zarabiać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 Do19:55 Jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2018 Studzia jeszcze wgle zyje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 5, 2019 Dnia 3.04.2018 o 21:55, Gość gość napisał: Ja mam profil pod publikę by na nim zarabiać i na czym najwięcej zarabiasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korzystajzzcyia 3 Napisano Maj 6, 2020 Są osoby jak ja które wrzucają różne foty bo się tym interesują. Są osoby które lubią po prostu chwalić się życiem bo kupili podroby Gucci w Turcji no i trzeba się pochwalić. Są też atencjusze i atencjuszki. Znam przykład mojego znajomego i jej eks. Tuż po rozstaniu zaczęła namiętnie używać Insta, różne foty, relację, czasami wyzywające a wcześniej tylko obserwowała. Więc myślę, że można to podzielić na różne kategorię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 576 Napisano Maj 24, 2021 Bo niektórzy lubią robić zdjęcia i chcą je komuś pokazać. Ja akurat zamieszczam dla rodziny która mieszka daleko a konto mam prywatne dla bliskich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach