Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 19, 2015 samodzielnie ale ma tylko 41% Oprócz tego do sejmu wchodzą ugrupowania PO i Kukiz a to nie jest najlepsze rozwiązanie dla Polski. Chciałabym, żeby Zjednoczona Prawica miała 60%, 20% Narodowcy a po 10% niech sobie weźmie kukiz i PO. Chciałabym, żeby ten sejm się w końcu oczyścił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narodzie_chcesz_tego_naprawdę Napisano Wrzesień 19, 2015 Duda Kaczyński Macierewicz Pawłowicz ksiądz Oko Episkopat Rządzić będą nami... Jak? Ano tak, jak już PiS dał popis w komitywie z Lepperem. Krótka pamięć? Chcecie tego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jovanka31 Napisano Wrzesień 19, 2015 tiaaaaa, już ci nieudacznicy rządzili 2005 - 2007 gdy poybbbbny kurd**el zaczął własnych ministrów aresztowac to yebnęło z hukiem. Twój pis do niczego poza robieniem durnych zadym się nie nadaje. ps.: nie popieram PO ani Kukiza. Mam to wszystko w d...pie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćJovanka 31 Napisano Wrzesień 19, 2015 a poza tym kaczaka nie musi się martwic. Gumofilce, kmioty czyli Prostytuty Sprzedajne Powszechnie (PSL) z KAŻDYM wchod********itywe. Oni są jak to okreslił Sp. Marszałek Piłsudski - jak ta k... co to jednemu to drugiemu d... nadstawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 19, 2015 Ale PSL nie wchodzi do sejmu, lewica również. Dlatego lepiej jak PiS zacznie rządzić samodzielnie bez koalicjanta. Oprócz tego w sejmie chciałabym Narodowców bo wtedy ta polityka przy Zjednoczonej Prawicy i Narodowcach będzie wyglądała normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2015 a kto za to wszystko zapłaci? wychodzi szydło i w kółko powtarza, że jest źle, że trzeba zmieniać. Ale jak zmieniać to już ani słowa. Jedno jest pewne, rządy pisiorów dobrze nas uderzą po kieszeniach. Bo żeby dać jednemu 500zł będą musieli drugiemu zabrać 1000. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2015 Kesteś kjerwo głupia jak but. Jeszcze będziesz żałować swojego umiłowania do tej zyeba kaczora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 19, 2015 To ja jestem zwolenniczką Zjednoczonej Prawicy jak i Narodowców :) nawet się z tymi ugrupowaniami sama utożsamiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki gość Napisano Wrzesień 19, 2015 Tiaaa... Narodowców i bojówki kibolskie nazywasz normalnością. Witamy w IV Rzeszypospolitej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 19, 2015 taki gość to w ogóle któremu ugrupowaniu jesteś przeciwna? Zjednoczonej Prawicy czy Narodowcom??? bo dla mnie jedno i drugie ugrupowanie jest super, to jest to czego Polska potrzebuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2015 Szydło obiecuje a ciemny naród się cieszy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taki gość Napisano Wrzesień 19, 2015 Jedni warci drugich. Jak się popatrzy na te "buzie" i te rozhisteryzowane tłumy nacjonalistycznych, moherowych katolików z kibolskimi pałkarzami za nimi - to strach się bać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2015 w sumie masz rację smerfetko :D dajmy narodowcom i pisiorom władzę to po czterech latach będziesz tutaj ich przeklinać :D a wszyscy ci wypomną co pisałaś tu wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2015 PiS to druga Grecja w dwa lata. Banda populistów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 19, 2015 Dobrze a ja zdarzy się taka sytuacja, że PiS będzie miał większość konstytucyjną? Narodowcy wejdą do sejmu? to co wtedy, nie będziecie się cieszyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2015 Ty sobie jaja robisz, czy tak na serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 19, 2015 Ja mówię jak najpoważniej,chce takich zmian i nawet będę różaniec w tej sprawie odmawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2015 To będzie miała Najświętsza Panienka kłopot - bo ja zamierzam odmawiać różaniec w dokładnie odwrotnej intencji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 19, 2015 Ale nawet Pan Bóg wie, że to ja mam rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2015 Coś mi się wydaje, że to ty wiesz lepiej, niż sam Pan Bóg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 19, 2015 Akurat Pan Bóg mnie popiera :) ja to wiem. Od jutra zaczynam się modlić w intencji Zjednoczonej Prawicy i Narodowcom w sejmie. Chce większości konstytucyjnej dla Prawa i Sprawiedliwości chociaż na cztery lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2015 Tak. Bo PO zrobiło najwięcej Lepszy p.Duda niż Komorowski. 5 zmarnowanych lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 19, 2015 Pan Duda - o twarzy Prezesa. Podziwiam odwagę ludzi, którzy zagłosowali na Nikomunieznanego Człowieka Znikąd, powierzając mu najwyższy urząd w państwie. Pogadamy za 5 lat. Może okaże się politycznym geniuszem? Taka polska ruletka - a co? Stać nas! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach