Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krzywe zęby :( czy ktoś ma ten problem?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy jest tu ktoś kto ma krzywe zęby a nie ma za bardzo pieniędzy na aparat?

Gość gość
Jesli szukasz 'domowego sposobu' to wybuj sobie to z glowy. Po to sa profesjonalisci, zeby to naprawic. Nie masz kasy? To oszczedzaj, nic nie przychodzi latwo.

Gość gość
Nie szukam domowego sposobu, głupia nie jestem. Szukam raczej wsparcia, porad na ten temat od osób, które maja ten problem. Oszczędzam właśnie kasę, na razie jej nie mam ale robię wszystko co moge. No i myślałam, ze po prostu pogadam sobie z osobami w takiej samej sytuacji. Tyle.

Gość gość
Też byłam w podobnej sytuacji. Nie martw się i wytrwale odkladaj pieniądze. Mi się udało i dziś już widzę ogromny efekt a aparat nosze dopiero pół roku. Pamiętaj, że na założenie aparatu nigdy nie jest za późno ;) Dbaj o zęby, lecz kazdy ubytek w porę i zbieraj kasę ;) Trzymam kciuki :)

Gość gość
Hej, chyba większość ludzi ma trochę krzywe zęby albo jakąś wadę zgryzu, mało kto ma hollywoodzki uśmiech z natury :) Trzeba zaoszczędzić na aparat i już, innej porady nie ma. Skoro oszczędzasz, no to już jest pierwszy krok. Ja pożyczyłam pieniądze, bo już nie mogłam patrzeć na moją krzywiznę, mam aparat na zębach i jestem szczęśliwa, że coś z tym robię. Takie życie, niektórzy mają krzywy kręgosłup, inni potrzebują aparatu, nic nie zrobisz.

Gość gość
Ja mam ladne zeby ale co z tego. Fajnie doceniam ale jakos w zyciu nikt mi nawet komplementu nie powiedzial.

Gość gość
Aha i zapomnialam dodac zebys sie tym nie przejmowala, uzbierasz pieniadze i bedzie dobrze :)

Gość gość
Krzywe zeby to nie tylko brxydki wyglad... W miare uplywy lat pekaja...