Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest ze na kazdego typa jakiego znam jakas zawsze tam leci laska

Polecane posty

Gość gość

kreci sie kolo niego. Chocby doslownie byl gnomem z wygladu a na mna ani nigdy zadna sie interesowala ani nie interesuje. Nawet najbardziej zy****y nieudaczny kumpel ma tam jakas "kolezanke" ktora ciagle z nim gada, ciagle do niego pisze i zagaduje. Ja nigdy nie mialem takiej osoby, nigdy. Zeby miec jakikolwiek kontakt zawsze musialem sam zagadywac, zaczepiac (nie zebym byl natarczywy, to byly sporadyczne przypadki) a i to w bolach takie bylo wszystko ze jak tylko przestalem to juz wiecej ta osoba sie do mnie nigdy nie odezwala. Co jest ze mna nie tak?

Gość gość
jak masz na imię? :)

Gość gość
A co to ma do rzeczy?

Ja znałem tak brzydkiego kolesia, że nawet nauczycielka go wyzwała "przecież ty wyglądasz jak szczur". Dzisiaj typ chodzi z ładną dziewczyną 7/10 i na zdjęciach absurdalnie to wygląda jak jej ładna buzia całuje jego szpetną mordę.

Gość gość
No ja tez mam 2 takich znajomych. Mam dylemat, bo to znaczy ze z czlowiekiem cos jest nie tak. Z wygladu jestem przecietny, z pewnoscia nie c*****y jak ci moi znajomi.

Gość gość
Tez miałem kolesia najbrzydszego w klasie i ma już żonę jakiś czas.Jest raczej brzydka ale ma.Inni którzy mieli normalne powodzenie są teraz sami...