Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasienica

Co wybrać?

Polecane posty

Gość Jasienica

Poradzcie.Od 2miesięcy spotykam się z 3lata starszym chłopakiem.Charakter ok. i to mnie de niego ciągnie. Nie mniej jednak dużo odstrasza. Średnie wykształcenie do matury nie podszedł.Chwilowo dobra praca- bez umowy.No i co najbardziej dobija. Niezaradna, dosłownie zacofana rodzina. JUŻ nie wiem co myśleć. W domu brud itd. Powiedział, że długo się spotykamy i chce wiedzieć na czym stoi.Pomóżcie podjąć tę decyzję.Tu serce tam rozum.

Gość gość
Przyznaje , że też taka jestem. Boję się, że on też w przyszłości bd takim lekkoduchem jak jego rodzina, dość dziwna rodzina , o której myśl będzie mnie ciągle gryźć. On mieszka ode mnie 100km. ;( Szkoda mi jego że jeszcze wydaje na mnie tyle pieniędzy na paliwo. Choć jedno jest pewne charakter dla mnie idealny na chwilę obecna.

Gość gość
Przyznaje , że też taka jestem. Boję się, że on też w przyszłości bd takim lekkoduchem jak jego rodzina, dość dziwna rodzina , o której myśl będzie mnie ciągle gryźć. On mieszka ode mnie 100km. ;( Szkoda mi jego że jeszcze wydaje na mnie tyle pieniędzy na paliwo. Choć jedno jest pewne charakter dla mnie idealny na chwilę obecna.

Gość gość
rób co uważasz , głos serca

Gość gość
jakieś sensowne porady ?

Gość gość
Słuchaj rodziny się nie wybiera, więc tego nawet nie brałabym pod uwagę w ocenie. Nie siedzi i się nie obija, pracuje to dobrze. Co do wykształcenia, to nie oceniam ludzi przez wykształcenie, mam znajomych po zawodówkach z głową na karku, własną firmą i lepiej im się żyję, niż niejednemu, który skończył studia. Dopóki facet radzi sobie w życiu, to wszystko w porządku, a jakim jest człowiekiem? Dogadujecie się?

Gość gość
Jestem nerwowa osoba, ale wrażliwa. On już to wie. Delikatnie do wszystkiego podchodzi i nerwy mi puszczają. On jaki? Czuły, cierpliwy, wszystkim się przejmuje jak ja. Widać, że się zakochał . Każdy mi to jego znajomy mówi. Od 2lat nie ma dziewczyny. . najbardziej mnie gryzie że tę rodzinę traktuje śmiechem.. no rodzina zacofana (on też trochę). serio nie wiem co robić. .

Gość gość
W jakim sensie ''zacofana''? Sprecyzuj.

Gość gość
W domu brud, okna nie wymienione ,nie wspominam o jakiś w miarę o wyposażeniu domu. Siostra bez zębów ubrana jak kobiety po 60lat a ona na 24. Zero nowoczesności.

Gość gość
Ale to co on ma zrobić? Zabrać siostrę na zakupy, ubrać, zapłacić za dentystę? Jest dorosła, jej sprawa jak wygląda. Co do mieszkania, to mieszkanie jego rodziców, tak? Więc ma je wyremontować? Wychował się w takiej rodzinie i nie ma na to wpływu. Albo akceptujesz środowisku w jakim żył do tej pory, albo daj mu spokój, to nie jego wina, jak wygląda dom i jego siostra.

Gość gość
Ciągle to mi przeszkadza i boję się, że przeszkadzać będzie. i ta praca bez umowy. . to nie przyszłościowe

Gość gość
Jeśli tak bardzo Ci to przeszkadza, to daj chłopakowi spokój.

Gość gość
jestem z nim , choć to wciąż gryzie ... myślicie że z przyszłości nadal z tym się nie pogodzę ?