Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszywka a picie alkoholu pomoc dla taty

Polecane posty

Gość gość

:((( witajcie. moj tata nie pil od 8 lat. zaczal pic okolo pol roku temu ale zaszyl sie i teraz znow u niego wyczulam alkohol czesto wymiotuje.. probuje sie dodzwonic do lekarza ktory go zaszywal my obecnie mieszkamy za granica a zabieg mial w polsce.. macie jakies doswiadczenia z taka sytuacja ? prosze o pomoc

Gość gość
Niech spróbuje skontaktować się z Anonimowymi Alkoholikami (są wszędzie). Jest szansa, ale to zależy od niego czy będzie chciał.

Gość gość
no wlasnie on mi nic nie mowi .. jak mu pomoc moze ja zadzwonie i powiem jaka jest sytacja

Gość gość
Z tymi wszywkami jest różnie. Mój ojciec miał pierwszy raz - był dłuuuuugo spokój. Kolejną miał w styczniu tego roku - działała niecałe 3mc... zapewne witaminki miał wszyte i zapewne podobnie jest z Twoim ojcem. Teraz chodzi do psychologa. Bierze tabletki Kodzu Root - niby jest lepiej... ale przy tych tabletkach można pić, aczkolwiek po jakimś czasie niby powstrzymują chęć napicia - zobaczymy co będzie. Może Twój też by z tym spróbował? One są bez recepty. Z AA też można spróbować.