Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka86kc

Beta hcg 2 po 9 dniach stosunku ciąża? Bardzo ważne

Polecane posty

Gość lenka86kc

Witam z mężem kochałam się bez zabezpieczenia 10 września. Bardzo boli mnie macica i lewy jajnik, szczególnie jak chodzę. Mam brak apetytu i poranne mdłości. Co chwile siusiam. Parę dni temu robiłam test ciążowy wyszedł negatywnie, dziś beta hcg wyszła 2. Dodam że do miesiączki mam jeszcze 8-10 dni, mam nie regularne cykle. Czy to może być ciąża? Czy raczej na tym etapie mogę ją wykluczyć? Trzy miesiące temu poroniłam, to była ciąża pozamaciczna. Teraz się boje że znowu coś nie tak będzie. Ból się coraz bardziej nasila. Zwłaszcza przy chodzeniu, jak leżę to nie czuję nic.

Gość lenka1986kc
Dodam że ostatnia miesiączka była 25 sierpnia, a cykle mam tak koło 30 dni

Gość gość
9 dni po stosunku??? może dopiero wczoraj była implantacja, wkręczasz sobie, to jest niemożliwe żbey 9 dni po stosunku były objawy, a juz tym bardziej siusianie, bzdura totalna

Gość lenka86kc
Nie wkręcam sobie tylko mówie jak jest, boje się że cos z jajnikami nie tak, ginekolog mi wykrył kiedyś teratome na jajniku co uniemozliwia mi zajście w ciąze delikatnie mówiąc. Starałam się kiedyś o dziecko miałam mdłosci i te wszystkie symptomyn ciązy zaraz po zapłodnieniu, okazało sie że to ciąża pozamaciczna która poroniłam, teraz wcześniej zrobiłam hcg i nie jestem pewna czy nie za wczesnie

Gość gość
implantacja zarodka jest 6-10 dni po stosunku wiec co ci miało wyjsc i co masz czuc? na pewno nie ciąże. Albo sobie wkreczasz albo to objawy czegoś innego.

Gość lenka86kc
No własnie pytam bo boje sie że to cos innego... :(

Gość gość
na beta hcg za wcześnie nawet gdybyś zaszła w ciążę. Najlepiej umów się do ginekologa na badanie bo możesz mieć takie objawy np. od torbiela albo zapalenia przydatków - nie ma co czekać bo może się to źle skończyć.

Gość gość
Mdłości i częste sikanie to nie ten etap ciąży.

Gość gość
To raczej nie możliwe by zajść w ciąże będąc już w ciąży. Ja też często uprawiałam sex z partnerem i to do końca, ale w ciąże nie zaszłam. Powinnaś iść do Lekarza i się przebadać może to jakiś stan zapalny??

Gość gość
ginekolog mi wykrył kiedyś teratome na jajniku co uniemozliwia mi zajście w ciąze delikatnie mówiąc. dziewczyno teratoma to nowotwor!!! trzeba to leczyc!!!

Gość gość
Masz brata blizniaka na jajniku? Takie rzeczy chyba sie wycina :/

Gość gość
po co to odswiezasz? nie ma ciazy