Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od początku wiedziałam, że to nie wyjdzie.

Polecane posty

Gość gość

Co jest ze mną nie tak? Zawsze, kiedy zwiąże się z kimś na kim mi zależy, to związek ten szybko się kończy. W dodatku, zazwyczaj pojawia się inna kobieta. Zawsze oni wybierają tą inną, a nie mnie. Przeważnie moi byli nie chcą wracać do mnie. Od dwóch usłyszałam zdanie "od początku widziałem, że to nie wyjdzie"

Gość xx cx
To co jest nie tak?

Gość gość
mam to samo..

Gość xx cx
A sypiacie ze swoimi chłopakami?

Gość gość
obniz tyczke :)

Gość xx cx
Spokojnie! jest niziutko! Pytam bo u mnie nie miałybyście żadnych szans gdybyście zaproponowały sex przed ślubem....:-)

Gość xx cx
To masz odpowiedź... Znudzili się.. Gdybyś kazała im poczekać i to wymagało by od nich wysiłku to byłaby szansa na dobry związek. Gdyby wymiękli po drodze...mała strata! Nie byli warci.

Gość gość
Ale nie ze wszystkimi spałam to zależy od sytuacji i od tego jak długo kogoś znam i czy jestem gotowa.

Gość xx cx
Generalnie mężczyźni lubią zdobywać....lubią wyzwania. Jak coś przychodzi im zbyt łatwo to się zniechęcają. Bądź odrobinę niedostępną, tajemniczą, intrygującą. Pozwól im powalczyć o siebie

Gość gość
Jakby nie było, to chodzili z tobą, czyli cię chcieli, czyli nie jest jakoś szczególnie źle, pytanie tylko dlaczego żaden z nich nie traktuje tego poważnie? Może ty jesteś zbyt poważna? Albo po prostu jakimś przypadkiem trafiasz na kolesi, którzy zupełnie do ciebie nie pasują, mają inny styl życia itd., skoro wspominasz, że poprzeczka jest nisko, to może bierzesz każdego, a wiadomo że jak się bierze "każdego", to musi być niezły przesiew, więc może tym razem podwyższ poprzeczkę :D haha, sama nie wiem

Gość xx cx
Ha,ha!:D Niezłe jaja z tą poprzeczką\tyczką!!!:D Chyba ją podniosę!:D

Gość gość
tak po slubie moze byc niezla niespodzianka :)

Gość xx cx
Spoko, spoko! Nie trzeba brać ślubu po miesiącu znajomości!

Gość gość
xx xc pewnie jest 30letnim prawikiem.

Gość xx cx
Nawet 37 letnim...:-) ,prawikiem,przyznaję! Do tego przystojnym lekarzem, który właśnie nudzi się na dyżurze...

Gość gość
Ja mam to samo, tylko u mnie po jakimś czasie się odzywają i chcą szansy, jak nie na przyjaźń spróbować jeszcze raz. Nie wiem, boją się?

Gość gość
lekarze do roboty :) a nie balamucic kobiety!

Gość gość
No jasne, 37-letni lekarz prawiczek i jeszcze morały autorce prawi, hehe nie wierzę Ci ale jesli faktycznie tak jest to slaby z Ciebie przykład żeby radzić ;) Autorko może zwyczajnie masz pecha, albo czymś ich odstraszasz - zbyt szybko się angażujesz a oni czując to zwiewają? Moze tak być? Albo moze faktycznie masz zbyt małe "wymagania" a co za tym idzie nie wybierasz odpowiednich osob tylko kogo popadnie?

Gość gość
Nie ma czego takiego jak "wolny lekarz", a już tym bardziej lekarz prawiczek. Jeśli jakiś dotrwal z prawictwem do studiów, to tam już na pewno został rozprawiczony podczas wspólnej nauki anatomii...

Gość gość
ale lekarze nie znaja sie na kobiecej duszy, zwłaszcza chirurdzy słaby materiał na meża