Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bus LEGNICA!! PILNE PYTANIE!!

Polecane posty

Gość gość

WITAM. CZY JEST TU MOŻE KTOŚ Z LEGNICY LUB Z GŁOGOWA, LUBINA CZY MIŁKOWIC?? KTOŚ KTO KORZYSTA Z PRZEJAZDÓW BUSAMI Z LEGNICY DO KTÓREGOŚ Z TYCH MIAST I ODWROTNIE?? LUB EWENTUALNIE KTOŚ, KTO ORIENTUJE SIĘ W TEMACIE?? Sprawa polega na tym, że nie wiem już dosłownie gdzie mogę zasięgnąć informacji odnośnie tego, czy jest w ogóle jakaś szansa, żeby w dzień tygodnia taki jak NIEDZIELA, dostać się busem z któregoś z wyżej wymienionych miast do Legnicy?? Dodam również, że chodzi mi o wczesną godzinę, a dokładniej coś między 7 a 8, noo góra 9 (ale to ostateczność) rano?? Więcej w tej sprawie wtedy, jeżeli okaże się, że jest tu ktoś, kto regularnie obserwuje to forum, jest w temacie i mógłby mi w jakimś stopniu pomóc... :) Było by super i byłabym bardzo wdzięczna!! :) Z góry bardzo prosiłabym o NIE WYPOWIADANIE SIĘ I DAROWANIE SOBIE WYPISYWANIA ŻAŁOSNYCH GŁUPOT POD MOIM TEMATEM ludzi, których: temat W OGÓLE nie dotyczy, nie mają nic ciekawego, a przede wszystkim PRZYDATNEGO do napisania i ma zamiar jedynie się ponabijać z tematów innych, bo się nudzą lub nie mają czy po prostu nie potrafią znaleźć sobie odpowiedniego zajęcia... A nie da się ukryć i nie zauważyć, że akurat tutaj takich ludzi nie brakuje... Jednocześnie też, z góry dzięki wszystkim tym, którzy będą w stanie chociaż trochę pomóc i wszystkim tym, którzy pomóc chcieli, lecz nie potrafili :) POZDRAWIAM

Gość gość
Dzięki za odpowiedź. Ale chodzi Ci, że w niedzielę jeździ coś na Lubin? Wiem, że na Głogów też jeździ w niedzielę trans-mat, czyli w drugą stronę też to powinno działać.... Ale jak czekałam kiedyś w pewną niedzielę na tego właśnie busa chcąc dostać się do Legnicy, to sugerując się rozkładem z internetu tylko nasiedziałam się ponad godzinę na przystanku... :// więc nie rozumiem jak to jest zrobione w końcu... Podobnie jest przecież z busami także i innych przewoźników... Co innego mówi rozkład w internecie, co innego tabliczka na przystanku, jeszcze o całkiem innej godzinie przyjedzie, a w najlepszym wypadku to w ogóle.. :/ a to wszystko dzieje się także w dni robocze... w soboty ok, od czasu do czasu też coś się uda złapać, wiadomo, że rzadziej jeżdżą niż w tygodniu... Ale niedziela to już jest totalna katastrofa... :// Skądś dokądś, żeby przemieścić się busem to naprawdę trzeba mieć kupę czasu na zbyciu, żeby sobie postać długoo na przystanku i mieć też mocne nerwy... :/ wątpię, że ktoś w ogóle panuje nad tym całym bajzlem, bo jeśli jacyś ludzie czy firmy byłyby za to wszystko chociaż trochę odpowiedzialne, to na przystankach wisiały by aktualne, poprawne rozkłady, a nie jakieś z 2010 roku razy trzy, w tym dwa dawno już wyblakłe lub pomazane... No i te internetowe też powinny być niczego sobie, no ale też niestety idealne to one nie są... Nawet ten cały e-podróżnik nie jest pomocny i zbytnio przydatny, bo nie wszystkie zawarte tam informacje na temat odjazdów i przyjazdów busów są zgodne z rzeczywistością.... I na nim też przejechałam się niestety nie raz... :( wydaje mi się więc, że chyba najlepszym rozwiązaniem będzie przechodzenie na przystanek na "chybił trafił", może akurat coś przyjedzie... :O mniej nerwów przy okazji się zepsuje... :p zresztą ja tak pisze i pisze, a dalej nie mam pojęcia co z tym niedzielnym porannym busem, kierunek- Legnica... :( może jeszcze ktoś coś? :)