Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Bez bielizny (opowiadanie, fragment)

Polecane posty

Gość gość

Bez bielizny Paweł i Dominika byli kochankami już od kilku miesięcy. Wszystko zaczęło się podczas sesji fotograficznej, którą on robił Domi do prowadzonego przez siebie serwisu. W czasie jej trwania wszystko wymknęło się spod kontroli. Szwagierka była tak podniecająca, że Paweł odłożył aparat i zaczął lekko pieścić jej stopy. Nie wzbraniała się także wtedy, gdy przeszedł wyżej, na łydki, a potem na uda. Gdy dotarł do cipki, mokra z podniecenia Dominika natychmiast rozłożyła nogi i pozwoliła zdjąć sobie majtki, a on, ssąc namiętnie jej łechtaczkę, wkrótce doprowadził ją do szczytowania. Kiedy spazm rozkoszy minął, zawstydzona Dominika wybiegła z pokoju i zamknęła się u siebie, a podniecony szwagier poszedł spuścić się do łazienki. Tak silnego orgazmu przy masturbacji nie miał od niepamiętnych czasów. Poszedł do pokoju Dominiki. Leżała zwinięta w kłębek. Próbował ją przeprosić, ale nawet się nie odezwała. Zabrał swoje rzeczy i poszedł do domu. Zadzwoniła kilka dni później. Poprosiła o spotkanie. Mówiła, że próbowała zapomnieć, ale nie potrafiła, a takiego podniecenia nie przeżyła jeszcze nigdy. Potem podniosła do góry sukienkę. Okazało się, że nie ma na sobie bielizny. – Powtórz to, co ostatnio – poprosiła. Znów pieścił jej łechtaczkę; poprawił, wkładając palce do jej dziurki. Gdy widział, że jest już bliska szczytu, przerwał i poprosił, by zrzuciła z siebie wszystko. Zrobiła to z przyjemnością. – Masz cudowne piersi – podziwiał, dotykając je delikatnie, gdy zdjęła stanik. – Widziałem je już nieraz, ale zawsze tylko na chwilę, gdy pokazałaś za dużo w dekolcie. Uśmiechnęła się lekko. Teraz nie miała już żadnych oporów. Była podniecona i miała nadzieję, że wkrótce pozwoli jej przeżyć rozkosz. Usiadła na kanapie, rozłożyła lekko nogi, tak by mógł wszystko widzieć. Lekko pieściła swoje piersi, patrząc na niego zapraszająco. – Mam to robić w pełni ubrany? Mój grubas tam cierpi, bo mu ciasno. – Zaśmiał się. Domi nie trzeba było tego dwa razy powtarzać. Wstała i namiętnie całując go w usta, ściągnęła jego sweter i koszulę. To był ich pierwszy pocałunek. Potem przytuliła się swymi piersiami do jego rozgrzanego nagiego torsu. – Pieść mnie, proszę, tak długo każesz czekać. Doprowadź mnie na szczyt rozkoszy, jak ostatnio. – Dopiero dziś poczujesz prawdziwą rozkosz – zapewnił buńczucznie i namiętnie i ostro chwycił ją za pośladek. Odchyliła się lekko do tyłu, sycząc z rozkoszy, a on, korzystając z okazji, pierwszy raz w życiu zakosztował jej słodkich piersi. Były niewielkie, ale urocze niczym u nastolatki i twarde z podniecenia. Tymczasem Dominika zaczęła rozpinać jego rozporek. Po chwili zsunęła jego spodnie i majtki, a jej oczom ukazała się jego stojąca dumnie na baczność męskość. – Prezentuje się efektownie – skomentowała Dominika, która widziała jego penisa pierwszy raz. – Dobrze wiem, że twój mąż ma większego. – Ale twój wygląda dużo bardziej podniecająco. Wejdziesz we mnie? – zapytała. – A co jeśli…? – Masz rację, lepiej nie ryzykować. W takim razie zróbmy tak: najpierw ty popracujesz nade mną, a potem ja się odwdzięczę. – Ha ha – zaśmiał się. – Obawiam się, że gdy dojdziesz, cała zabawa się skończy. – Gdy dojdę, pójdę się umyć. A potem wrócę i zrobię to tak, że zapamiętasz na długo. Wymyję go swoją śliną, a potem… – tu nachyliła się do jego ucha, i łapiąc ponownie za jego k****a, wyszeptała: – Zrobię to stopami. Umiem, uwierz mi! – Przechyliła się do tyłu i puściła do niego oko. Paweł o mało nie wytrysnął z podniecenia. Odwrócił ją zdecydowanym ruchem i pchnął w kierunku ściany, tak, by się o nią oparła rękami, będąc w lekkim pochyleniu. Chciał poznać jeszcze jedno, ostatnie miejsce jej ciała, z którym się nie zaprzyjaźnił. Jej kakaowe oczko. Rozchylił jej pośladki, nie broniła się. Gdy zaczął delikatnie pocierać palcem jej o***t, jęknęła z podniecenia. Czuł miły zapach – był pewny, że tuż przed jego przyjściem Dominika wzięła kąpiel, skrzętnie przygotowując się na ostre pieszczoty. Gdy subtelnie zaczął lizać jej o***t, znowu jęknęła, a jej ciało na moment się spięło. Zaczął delikatnie, ale coraz bardziej zdecydowanie pieścić palcem jej o***t, starając się wedrzeć płytko do środka. Widział, że była gotowa i chętna tych doznań. Kiedy mu się udało, rozstawiła szerzej nogi. Domyślił się, czego pragnęła. Zostawiając palec w jej odbycie, odwrócił się, usiadł i włożył głowę między jej nogi, tak że mógł teraz swobodnie pieścić ustami jej skarbiec. Zlizywał soczki z jej warg sromowych i wejścia do pochwy, którą zaczął też płytko penetrować językiem. Przy tym nie przestawał pieścić o***tu. Gdy odchylił się i spojrzał w jej oczy, widział, że jest nieobecna z rozkoszy. Chcąc odłożyć w czasie jej szczytowanie, przerwał, podniósł się stanął za nią. Przejechał rękami po jej plecach, a potem wsunął dłonie z przodu na piersi, przytulając się do niej. Jego fred znalazł się akurat na wysokości jej pupy, dlatego teraz nim zaczął pieścić jej kakaowe oczko, a palcami pobudzał brodawki jej cycków. Tkwili w tej miłosnej pozie przez dłuższą chwilę. Czuł jej podniecenie, czuł, że wciąż jest blisko finału. Z doświadczenia wiedział jednak, że w takim momencie kobieta marzy o stymulacji cipki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować