Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam19 lat i

Polecane posty

Gość gość

Strasznie pociagaja mnie starsi mezczyzni tacy w przedziale 28-33 lat jesli jest zadbany,przystojny to wariuje normalnie :) ostatnio zapisalam sie na silke i pelno tam takich ciasteczek na ktorych bym wskoczyla :p dodam ze nigdy nie mialam dobrego kontaktu z ojcem. Czy to dlatego?

Gość gość
Pamiętam że w twoim wieku miałam podobne upodobania do twoich,nie interesowali mnie rówieśnicy,jeśli miałam jakieś fantazje to zawsze wyobrażałam sobie seks z mężczyzną stabilnym dojrzałym,doświadczonym . Teraz mam 40-lat i moje upodobania się zmieniły ,lubię mlodszych,wydaje mi się że to normalne u większości ludzi,. W moim przypadku kontakt z ojcem miałam zawsze dobry.

Gość gość
Mnie sie tez starsi zawsze podobali a z ojcem mialam lepszy kontakt niz z mama. Meza mam 13 lat starszego i nie zamienilabym go na zadnego innego. Jestem po 40 stce.

Gość gość
Moze cos w tym jest ;)

Gość gość
Ano jest. Przekonaj sie najlepiej sama Co.

Gość gość
Juz uprawialam seks z 29 latkiem i powiem ze z***biscie ;)

Gość gość
To teraz czas na troche starszego bedzie jeszcze bardziej z***biscie. Roznica jest duza.

Gość gość
Tak jest wspaniały taki seks miała z rówieśnikami ledwo raz orgazm. Tyko dbali by oni się spuscili.Starszy ponad 30 lat tak mnie rozgrzal że dwa orgazm miałam pewne długo po seksie miał twardego nic nie brał.Ale gdy on umrze to ja zostaje z ochota na seks.Wiec powinno się wybierać do dobrego seksu czy do związku.

Gość gość
Do zwiazku jestes jeszcze troche za mloda i sie w niego nie pakuj poki co. Teraz to twoj czas na smakowanie, porownywanie itd. Ja sie zaangazowalam w wieku 25 lat ale zasady nie ma. Wiem jak to jest w wieku 19 lat daj na luz i uzywaj zycia.

Gość gość
A mnie pociągają tylko starsze ode mnie kobiety, takie 37-48 ❤️

Gość gość
Bo one wiedza czego chca i mowia wprost bez sciemy.

Gość gość
A mnie pociagaja tylko dziewice. I nigdy nie spotkalem takiej 40 letniej ktora by mi to powiedziala wprost...

Gość gość
To idz do jakiegos klasztoru tam jest duzo 40sto letnich cnotek.

Gość gość
Niedziewice to moga byc ale na jeden moze kilka razy takie seks zabawki jednorazowego uzytku. Do stalego zwiazku uzywane sie nie nadaja...