Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiecy egoizm na przykładzie mojej żony

Polecane posty

Gość gość

Czy wasze zony,partnerki też jak mają okres nie robią wam loda bo twierdzą ,że one nic z tego nie będą miały tak wlasnie mowi mi moja to co ja mam sobie z łapy podać

Gość gość
zwal sobie kolego, nie jestesmy od obrabiania waszych pal ustami :O

Gość gość
i słusznie, faceci potrafią tylko kalkulować zyski i straty, więc nie dziwię się, ze coraz więcej kobiet robi to samo

Gość gość
Wg mnie to egoizm w najczystszej postaci. Ale ja jej się też odplace tym samym

Gość gość
Ja nie robie loda i nie oczekuje od meza minety.

Gość gość
Ja jak mam okres, a usłyszałabym taki tekst od partnera dostałby po ryju. Ja źle przechodzę okres, nieraz zdarza mi się odpłynąć i do łazienki nawet zrobić siku idę jak na skazanie, bo tak mnie wszystko boli tak na dole i leje się ze mnie strumieniami. A po drugie, ja się męczę, 2 dni ledwo kontaktuje, a jeszcze wielmożnemu panu mam obciągać ? Chyba Cię posrało.

Gość gość
moja robi czasami ale bardzo rzadko

Gość BUa ha ha ha ha
Jesli facet daje mi w zwiazku tyle zainteresowania, czułości i seksu ile potrzebuje, to nie mam nic przeciwko temu. Sama bym zaproponowała. A jesli chodził by za mna i marudził 'zrob mi loda' to bym mu zaproponowała zeby sie przeszedl po sasiadach, moze gdzies znajdzie wiecej zrozumienia...

Gość gość
Niektóre kobiety w czasie okresu mają silny pociąg seksualny, szybko się podniecają i mają chęć na seks i zaspokojenie partnera inaczej niż stosunek pochwowy nie jest dla nich żadnym poświęceniem. Ja w tym czasie chętnie bym się bzykała, ale względy higieniczne i zdrowotne na to nie pozwalają.