Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wszyscy faceci rzucaja kobiete ktore nie chca dac?

Polecane posty

Gość gość

a potem szukaja dziewic? najpierw zmuszaja kobiety do seksu grozac ze zostawia badz zdradza a potem szukaja na starosc dziewic, idioci!!:O

najpierw zmuszaja kobiety do seksu grozac ze zostawia badz zdradza a potem szukaja na starosc dziewic zeby nikogo nie urazic ale czesto jest takie powiedzenie ,,Jak suka nie da, to pies nie weźmie'' wiec jak ktos kogos do czegos zmusza a 2 osoba sie na to godzi to z ta 2 jest cos nietak zarowno jak z 1 bylo pomyslec wczesniej i jak taka sutulacja ma miejsce to kop w cztery litery i dowiedzenia moze znajdzie sie ktos lepszy a nie zal na forum ;D

Gość gość
gowno prawda, kobiety w przeciwienstwie do was sie zakoc***a, sa bardziej emocjonalne i nie chca starcic swojej sympatii godza sie na wiele zeby nie byc same

Gość robercik_92
Jesli milosc ma polegać tylko na tym żeby zaspokoić 2osobe wbrew własnej woli to gratuluje bo ja uważam ze powinien być kompromis i nie generalizujmy mężczyzn pozdrawiam

Gość gość
A kto was zmusza do seksu? Byłem w kilku związkach i to kobiety pierwsze inicjowały zbliżenia, ja nigdy nie nalegałem.

Gość gość
Widocznie na takich trafiasz. Masz pecha albo źle wybierasz.

Gość gość
Jaką trzeba być idiotką aby zgodzić się na seks po groźbie? Żaden rozsądny facet nigdy nie zwiąże się z taką kobietą, która nie ma swojego zdania i która nie potrafi powiedzieć NIE. I nie tłumacz tego "miłością", bo to głupota, a nie uczucie!

Gość gość
bo faceci chca tylko seksu

Gość gość
No tak, ale ile mozna czekac na seks? Tym brdziej jesli kobieta nie jest juz pierwszej mlodosci!

Gość gość
Jakby jakiś facet powiedział mi albo pójdziesz ze mną do łóżka, albo odchodzę, to na do widzenia jeszcze zasadziłabym mu takiego kopa, że zapamiętałby to na zawsze. Jeśli sama nie będziesz się szanować, to i żaden facet szanować cię nie będzie.

Gość gość
Tylko po co facetowi kobieta, jak nie ma z nia seksu...

Gość gość
Zastanówcie się o jakich facetach mówi autorka? 1. o prawiczkach? Którzy często nawet się nie całowali ani nie trzymali nigdy dziewczyny za rękę 2. o brzydkich facetach, którzy są olewani i maksymalnie byli na pierwszych randkach 3. o nieśmiałych, niepewnych siebie, którzy nawet nie podejdą do dziewczyny czy kobiety 4. czy raczej o "złych" facetach, którzy bawią się kobietami i z kobietami bo kobiety nie są niewinne temu jak traktują ich ci konkretni faceci.

Gość gość
o idiotach, seksistach i hipokrytach - czyli o nikim wartym uwagi

Gość gość
mozna i w druga strone :) nalezy rzucac facetow co nie chca sie kobiecie oddac :classic_cool:

Gość gość
bo takie przyciagaja kobiety muwił o tym szustak