Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż nie da mi iść do pracy

Polecane posty

Gość gość

dziś znów była kłótnia że po co mam pracować skoro on zarabia .. mamy dzieci 5 letnie bliźniaki chodzą do przedszkola więc w tym czasie mogę iśc do pracy !! a mąż nie , bo co jeśli dzieci będą chore a pozatym on uważa że kobita ma być w domu bo ma dość roboty z dziećmi i przy garach

Gość gość
To go zapytaj, czy będzie taki mądry, jak coś się stanie i zostaniesz bez doświadczenia i bez lat do emerytury.

Gość baby miejsce w domu
100% racji, baba ma siedzieć w domu na doopie, bo jak pójdzie w teren to zaraz znajdzie jakiegos fajansa który jej rure będzie czyścił

Gość gość
za 5 lat on cie rzuci i zostaniesz bez srodkow do zycia :O idz do pracy, badz niezalezna!! mysl o swojej przyszlosci, maz raz jest raz go nie ma

Gość gość
ta, już, rzuci od raz :O idz jeśli ci na tym bardzo zależy, jednak zastanów się nad argumentami męża, moze jemu nie chodzi o to zeby ci zrobic na złość porozmawiajcie zwyczajnie, i znajdzcie najlepsze rozwiązanie

Gość gość
współczuje pierwsze objawy psychopatii ma facet pierwszy krok uzależnić partnerkę ekonomicznie potem się zacznie poczytaj zawczasu o psychopatach

Gość gość
jemu nie chodzi o to by zrobic na zlosc, tylko by miec kontrole nad autorka autorko, nie pozwol zrobic z siebie kury domowej zdanej na laske pana i wladcy dzieci jak beda chore, wezmiesz urlop z pracy idz przynajmniej na 1/2 etatu, bys miala swoje pieniadze i odskocznie do roboty domowej

Gość gość
Znajdz sobie prace w chałupnictwie albo jako krawcowa w domu 🖐️

Gość gość
A co to w ogóle znaczy " mój mąż nie da mi iść do pracy"? Po prostu mówisz mu jaką podjęłaś decyzję i idziesz do pracy. Twój mąż nie jest twoim właścicielem, który może "dawać lub nie", pozwalać lub nie. Zacznij myśleć samodzielnie i naucz tego swoją córkę, jeżeli ją masz.