Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmartwionaKasia

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość ZmartwionaKasia

Witam. Juz na początku mówię, że jest możliwość,że mam ciążę urojoną jednak nie jestem tego pewna. Jestem młoda. Mam nieregularny okres. 4 tyg po stosunku robiłam testy ciążowe, najpierw jeden-negatywny. Kolejny, dni dni później również negatywny. W tym czasie miałam krwawienie. Najpierw słabe, potem mocniejsze i na kolejny dzień ustalo. Dodam, że bardzo stresowalam się w tym czasie. Co jakiś czas miałam różne objawy, bóle piersi, pleców. 2 tyg później postanowiłam zrobić test krwi na beta hcg (byłby to już 6-7 tydz) i wyszło <0.100. Jednak nadal się martwię zajściem w ciążę. Bardzo, naprawdę bardzo obawiam się ciąży,gdyż chce skończyć szkole i nie mam czasu na dziecko. Chciałam się dowiedzieć co wy o tym sądzicie. Czy według was może to być ciąża urojona? Lub zwykła ciąża? Czy po prostu umysł płata mi figle?

Gość gość
Mi test pozytywny wyszedł 6 dni po terminie @ ....mojej kuzynce 2 tyg po beta była pozytywna... A twój przypadak - w sumie mi na ciąże nie wygląda

Gość gość
w ciąży nie jesteś ale potrzeba ci pomocy psychologa bo strasznie rozhisteryzowana jesteś

Gość gość
jzak Ty seks uprawiasz jak taka spięta jesteś tą potencjalną ciażą? nie mogę tego zrozumieć, że ktos kto tak bardzo nie chce dziecka nie stosuje antykoncepcji. wiem, że może być zawodna ale powiedzmy sobie szczerze ile jest takich przypadków? a poza tym jak Ci beta wyszła tak niska to nie jestes w ciaży!

Gość ZmartwionaKasia
Zabezpieczalam się prezerwatywa,ale wiadomo nic nie jest w 100% pewne. B

Gość gość
pewne... Dziewczyno to nie takie proste jak ci sie wydaje. jesli prezerwatywa nigdy nie pekła to nie masz sie co bać. a jak piszesz ze masz nieregularny cykl to do lekarza