Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko duzo je?

Polecane posty

Gość gość

Jak czytam niektore watki i porownuje to zastanawiam sie czy moje dziecko je za dużo? 7- 170 ml mleczka 11-170 kaszki 14-ok 200 gram obiadku 17-170 mleczka lub kaszki 19 maly deserek 21 -170 mleczka W międzyczasie herbatka lub soczek owocowy, flipsy, biszkopty, owoce do raczki np. banan, jabluszko jeszcze podaje w specjalnej siateczce. Lubi pic duzo, czasem dwie butle po 150ml na dzien potrafi wypic... Czasem wydaje mi sie, ze ona zje wszystko i w kazdej ilosci... nigdy nic nie zostawia, wrecz otwiera buzie po wiecej... Ma skonczone 7 mcy. Nie jest pulpetem, wazy 8, 5 kg.

Gość gość
hehe nic tylko się cieszyć :)

Gość gość
Dużo -6 posiłków + biszkopty, chrupki- to następne posiłki nic tylko je i je... Jak nie je to dajesz sok. Apetyt dziecka apetytem ale Ty sama chyba w te dziecko ciągle coś wpychasz, takie mam wrażenie.

Gość gość
Tak mi sie niestety wydaje, ze za duzo :/ nie wpycham nic na sile, ona sama chce, jak ja cos jem to ona wyciaga raczke i patrzy sie takim wzrokiem "jak kot ze szreka" daje jej wtedy flipsa albo jakis owoc. Ale wiekszych posilkow faktycznie ma 6... z czego zrezygnowac?

Gość gość
je normalnie, moj syn ma 5 miesiecy i wazy 8,5 kg, tez je normalnie, duzy sie urodzil, gruby nie jest bo dlugi, twoja cora je odpowiednio, martw sie jak nie bedzie chciala jesc

Gość gość
Dużo, moje w tym czasie było prawie na piersi, smakowało owoce i warzywa, nigdy nie jadło sztucznego mleka i kaszek. Zawsze jadło produkty spożywcze tak jak wyglądają czyli w kawałkach i takie lubi warzywa, mięso, owoce, kasze naturalne, bakalie itd.

Gość gość
żre jak krowa

Gość gość
Mleczko, obiadek, kaszka, jabłuszko, herbatka, soczek...:o Czy ty kobieto nie potrafisz normalnie pisać? Czytać się tego nie da!

Gość gość
Pewnie, że za dużo, nie wiem jak można napisać "martw się jak nie będzie chciała jeść" :o Równia pochyła do otyłości, jak można tak w dziecko wszystko wciskać, za rok już sobie z tym sama nie poradzisz i tylko specjalista wam pozostanie:o

Gość gość
Nie przejmuj sie. Je w sam raz:-D