Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często podrozujecie odkad pojawiły sie wasze dzidci

Polecane posty

Gość gość

j.w Ja z mężem mielismy tyle planow, ale mloda ciagle choruje, a przez 2 lata po porodzie to ja nie mialam na nic ochoty. Maz pomaga mi, niby wszystko ok, ale dobija mnie ta monotonia.

Gość gość
Nigdy. Ale po co gdy jeden usmiech mojej corki wszystko mi wynagradza?

Gość gość
Córka ma skończone 8 miesięcy. Razem z mężem to jeden wyjazd zagraniczny (Europa)- podróż pociągiem i samolotem, oraz dwa wyjazdy samochodem w Polsce na kilka dni. Oprócz tego jeżdżę z małą w odwiedziny do moich rodziców którzy mieszkają 200 km ode mnie - pociągiem przeważnie, bo mi tak najwygodniej. (Jeśli jedziemy z mężem to samochodem). Wybieraliśmy się też w góry - ale wtedy kiedy mogliśmy jechać były te okropne upały, no i nie wyszło. Szkoda, ale nie chcieliśmy męczyć dziecka. Może jeszcze się uda w tym roku, jeśli pogoda dopisze. Ale u nas mała nie choruje prawie w ogóle. Warto nawet na weekend gdzieś do lasu albo nad jezioro się wypuścić - naładować baterie. To bardzo dużo daje.

Gość gość
Podróżuje z kuchni do pokoju codziennie :)

Gość gość
My czasem wyrywamy sie na weekend ;) wiadomo, staramy sie przy tym jak najbardziej oszczedzic, ale tez szuamy czegos w fajnym standardzie, wiec taki weekend to duzo poszukiwan, ale czzasem sie oplaca. tak jak teraz kupilismy noclegi w Rzeszowie w takim hotelu Ferdynand, bo oferowali 2 noce w cenie jednej. I jesli juz to jezzimy wlasnie jak takie promocje sie trafia

Gość gość
Tez od czasu do czasu staramy się z mezem gdzies wyskoczyc, na szczescie możemy bez problemu zostawic corki w dziadkami. Ostatnio spędziliśmy cudowny weekend w hotelu Bayjonn w Sopocie. Polecam wszystkim małżeństwom, takie wyjazdy to wspanialy sposób na przelamanie rutyny :)

Gość gość
Zgadzam się w stu procentach, trzeba od czasu wyrwac się z szarej rzeczywistości. Tez uwielbiamy morze, dlatego z mezem często wypoczywamy w hotelu Cesarskie Ogrody w Świnoujściu. Maja doskonale, a przy tym nie jest tam drogo :)

Gość gość
Ja polecam Wam hotel Villa Pallas w Olsztynie. Bylam tam z mezem na początku października i cudownie wypoczęliśmy :)

Gość gość
Wszystkim parom które maja ograniczony budzet polecam hotel Piano. Fajny, nowoczesny hotelik w Lublinie, idealne miejsce na wypad na weekend :)