Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 20, 2015 Będę prosiła najświętszą panienkę oto, by PiS miał większość konstytucyjną. Będę prosiła najświętszą panienkę oto, by do sejmu weszli również narodowcy. Na koniec może wejść Kukiz i PO. I żadnej lewicy, ludzie chcą normalności. Wy wiecie, że jak ja jestem u znajomych to muszę im przełączać na tv trwam abo republika. Znajomej wzięłam gazeta wyborczą i potargałam to kazała mi oddać pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 20, 2015 "Znajomej wzięłam gazeta wyborczą i potargałam to kazała mi oddać pieniądze. " trzeba było jej przynieść nasz dziennik w ramach rekompensaty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 20, 2015 No i wyobraź sobie, że właśnie tak zrobiłam. Przyniosłam w sieci, gazetę polską i nasz dziennik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Pomódl się żeby PO tez nie weszło. To obecnie wieksze zagrożenia dla narodu niż lewica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 W sumie jakby do sejmu weszła zjednoczona prawica, narodowcy i platforma to platforma nie miałaby żadnego prawa głosu, warunek jeden: PiS musi mieć większość konstytucyjną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Wiem, ale po co ci ta platforma w sejmie? Lepiej wcale niz trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 Bo wiem, że nie ma możliwości, by PO nie było ale może o brak PO-PSL-LEWICY-NOWOCZESNEJ.PL również się pomodlę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 nowoczesna jest przegrana na starcie :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 Dlatego Zjednoczona Prawica 65% Narodowcy - 20 % Ale co z resztą??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Ruch narodowy nie startuje, więc kogo masz na myśli pisząc o narodowcach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 Jesteś pewna, że nie startują? Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Nie podjeli prób rejestracji jako rn, pierwotnie Bosak miał startować od kukiza i Andruszkiewicz. Bosa się wycofał, część szeregowych działaczy poszła do k***ina na listy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 Szkoda, to widać, że z nich tacy narodowcy jak z koziej d**y trąba, dlatego trzeba się trzymać Prawa i Sprawiedliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 A z Ciebie taki znawca polityki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Ja z kolei uważam, że narodowcy powinni stworzyc partię. Szkoda ze sie wycofali. Trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 Widocznie jestem niedoinformowana, ciągle oglądam tv trwam i tv republika. Szkoda narodowców, wielka szkoda ale w takim razie trzeba być przy Jarku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Nawet teraz powinni sie zmobilizować, mają jeszcze miesiąc z okładem. Korwin sie kompromituje głupim gadaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Teraz to musztarda po obidzie, RN ma problemy wewnętrzne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tylko Prawo i Sprawiedliwość 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 To ktoś musi tych narodowców zmusić do walki ale jak oni się poddają to jak obronią Polskę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Bosak przezwycięzyc niesmiałość i alleluja do przodu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 a komitet wyborczy "Szczęść Boże? :D powinien wejść? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 PeOwska nowoczesna tez powstała niedawno, a jacy pewni siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin Poniatowsky 0 Napisano Wrzesień 21, 2015 Stępień, k***o udająca kobietę znowu mitomanisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 a komitet wyborczy "Szczęść Boże? powinien wejść? x A niech próbują, czemu nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Po wszystkich kłamstwach, oszustwach, kompromitacjach i defraudacjach PO, na pewno znajdą się tacy, co będą głosować i na RN i na Szczęść Boże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 21, 2015 Powodzenia w tym głosowaniu na RN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach