Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allii94

Ciaza pozamaciczna , beta hcg, pomocy boje sie.

Polecane posty

Gość Allii94

W tamtym roku 23 grudnia poronilam w 3 miesiącu ciąży . Dlatego nie miło wspominam tamte chwilę bo straciłam coś ważnego dla mnie i mojego męża. W 26dc dostaje miesiaczke. Czyli 19sierpnia miałam ostatnia miesiaczke 16 września test wyszedł mi pozytywnie 18swrzesnia poszłam do ginekologa który uznał ze moze to być ciąża pozamaciczna ale ze ma nadzieję że ciąża jest w macicy . Ale mimo to wyladowalam w szpitalu 19 września zrobiono mi beta hcg wyszel 192.10 i był to 32 dc dziś jest 21wrzesnia obecnie czekam na wyniki . Lekarz mówi że beta jest za mała i ze moze to być ciąża pozamaciczna ja się boję bo nie chce stracić kolejnego dziecka. Odzywiam się dobrze staram się dbać o siebie żeby dziecku było dobrze. Co mam robić bo jak dla mnie to to jest dopiero 3 tydz ciąży licząc od owulacji a nie od dnia okresu bo tak to wychodzi 4tydzien i 6 dzień. Proszę o pomoc i porady czy mam się martwić czy nie. Chcę żeby wszystko było dobrze.

Gość gość
Teraz przyszły mi wyniki beta hcg 390 czy to dobrze wzrasta ? Proszę was odpowiedzcie:(