Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wspaniale jest mieć córkę?

Polecane posty

Gość gość

zawsze marzyłam o córce, los jednak zesłał mi dwóch synów, wiem ,że to głupie ,ale zazdroszczę kobietom mającym córki, nie czuję się do końca spełniona jako matka mając synów, mimo że bardzo ich kocham to jakoś cały czas czuję ,że brakuje mi tej wymarzonej córeczki

Gość gość
szkoda że twoi synowie tego nie widzą, ucieszyliby się jaką mają kochającą mamusię

Gość gość
^ uuuu :D

Gość gość
Ja mam jednego syna i Bogu dziękuję ,że mam chłopaka -patrząc na "dzisiejsze " nastolatki ...

Gość gość
Ciesz się, że masz synów. Córkę ciężko wychować. Moja ma 6 lat a fochy strzela niesamowite, pełna szafa ciuchów a jej mało boję się jak zacznie spotykać się z facetami znacznie od siebie starszymi.

Gość gość
staram się być dla nich najlepszą matką, jestem pewna ,że nigdy nie doświadczyli jakiś przykrości z powodu mojego niespełnionego marzenia macierzyńskiego, bo im nie daje tego odczuć zupełnie

Gość gość
Ciesz się ,że masz chłopaków. Dziewczyny nienawidzą matki, rywalizują z nią i mają ja za nic. Oczywiście, gdy trochę podrosną. Chłopaki to obrońcy matki, dziękuj Bogu.

Gość gość
Ja mam parke. Synek 3 lata a corcia 3 miesiące. Jedno i drugie jest cudem.

Gość gość
ja tez wolałabym córkę, nie wiem co będzie jak urodzę syna, na samą myśl mnie odrzuca

Gość gość
nienawidż amatki? mają jż za nic? nie generalizuj

Gość gość
Ja mam dwoch chlopakow.I dzieki Bogu!!!Nigdy nie chcialam miec corki.Te lalki,spineczki,ksiezniczki wszystko ku...a rozowe.!

Gość gość
Ja mam córkę, ma 6 lat. Jest cudowna, opiekuńcza bardzo dziewczęca. Uwielbia rozmawiać i ciągle czymś mnie zaskakuje-pozytywnie oczywiście :) zawsze kiedy gdzieś idziemy wszyscy się zachwycają, że taka grzeczna, jest bardzo czuła często się tuli, albo glaska po dłoni. Dziewczynki są cudowne. Chłopcy oczywiście też ;)

Gość gość
Te lalki,spineczki,ksiezniczki wszystko ku...a rozowe.! to nie umiesz ubrać dziewczynki w cos mniej tandetnego. Stara a taka mało ogarnięta?

Gość gość
Dziewczynki są cudowne. Chłopcy oczywiście też bo dzieci normalnych , fajnych rodziców są mądre i fajne. Dzieci rodziców głupich, beznadziejnych i prymitywnych niestety po nich tę głupotę dziedziczą, tak jak zamiłowanie do tandetnych ubranek itp

Gość gość
Ja mam dwoch chlopakow.I dzieki Bogu!!!Nigdy nie chcialam miec corki.Te lalki,spineczki,ksiezniczki wszystko ku...a rozowe.! XXX Ja mam córkę i nie ubieram jej na różowo.. włosy wiąże bo ma długie. Nie jest taka różowa niunia, ubiera się normalnie ;) ma 8 lat

Gość gość
To po co kupować same różowe? Ka córki nie robie na księżniczkę.. kupuje fajne ciuchy, kolorowe oczywiście, ale nie różowe. . Dziewczynka nie musi wyglądać jak z bajek Disneya.. Jak matka tandeciara to i dziecko ubierze tandetnie..

Gość gość
I bardzo dobrze,ze jej tak nie ubierasz.Kiedys siedzialam z kolezanka na placu zabaw i szla jakas klasa na oko I moze II ,naliczylysmy 15 dziewczynek i kazda miala przynajmniej dwie rzeczy rozowe a juz nie mowie,ze polowa z nich byla cala na rozowo!Masakra.Dlaczego jest taka generalizacja,ze dziewczynka to na rozowo a chlopak na niebiesko?A i jeszcze widzialam mloda mamusie ok.19 lat z dzieckiem ok.10 miesiecy to miala rozowy wozek,rozowy kocyk,poduszke,kurtke,czapke,szalik,buty!Tragedia.

Gość gość
Lepiej mieć syna niż córkę. Na dłuższą metę to synowie pomagają w domu a na pewno na starość. Azjaci to wiedzą i dlatego każdy robi tak wszystko by mieć syna.

Gość gość
Córki nie pomagają rodzicom ? Wydaje mi się, że to kwestia wychowania a nie płci. Ja zawsze pomogę rodzicom, jestem kobietą oczywiście. .

Gość gość
13:14 Generalizuję, bo taka jest prawda. Oczywiście są wyjątki od tej reguły ale trudno na takich wyjątkach opierać opinię.

Gość gość
Gdy dziewczynki są małe już widać różnicę na niekorzyść, potem jak są nastolatkami, same kłopoty. Nie boję się tego powiedzieć.

Gość gość
Mamusie synusiow nie wszystkie ale większość mają zryta banie jak synek postanawia się ożenić ;-) stają się wtedy wrednymi teściowymi bo nie mogą znieść ze inna kobieta ja zastąpi dziękuję ze mam córkę ;-)

Gość gość
Masz córkę, a ona kiedyś przyprowadzi zięcia, więc teściową też będziesz.

Gość gość
Wspaniale jest mieć fajne, dobre dzieci. Obojętne wtedy czy to chłopiec czy dziewczynka.

Gość gość
Gdy dziewczynki są małe już widać różnicę na niekorzyść, potem jak są nastolatkami, same kłopoty. Nie boję się tego powiedzieć. x nie dziwię się skoro twoja córka ze smoczka od razu przerzuciła się na męskie penisy i na porodówce rozkraczona leżała, gdy jej rówieśnice maturę zdawały :D

Gość gość
Tak , wspaniale jest mieć córkę tak samo jak wspaniale jest mieć syna bo w ogóle wspaniale jest mieć dzieci

Gość gość
Ale tylko syn powie mamie"mamusiu jestes ladniejsza od Jennifer Lopez"Jaki facet tak wam powie?

Gość gość
Wspaniale jest mieć i córkę i syna

Gość gość
Nie rozumiem jak można wolec mieć córkę albo syna

Gość gość
oczywiście,że można woleć, jasne że na pierwszym miejscu jest to,żeby było zdrowe, ale zazwyczaj marzy się bardziej o córce czy synu i to jest naturalne