Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nimfa89

Kochanek z wielkimi jądrami

Polecane posty

Gość Nimfa89

Hejka! Poznałam ostatnio kochanka. W długi nie jest może 13 cm, ale ma za to naprawdę wielkie jądra. I co lepsze bardzo obfity wytrysk oraz duży potencjał. Może kilka razy. Najbardziej lubię do być zalewanie w środku, po prostu się wylewa. Miała kiedyś z was takie kochanka?

Gość gość
Kolega męża ma bardzo dużego lecz z jednym jądrem taki się urodził. Był problem bo nie mógł dopasować dziewczyny.Dopiero gdy był w wojsku dowiedziała się dziewczyna której ojciec był zawodowym i go poderwala i dopiero on jej dogodzil że krwawila ale został jej mężem, a miała przed nim kilkunastu chłopaków i nic.

Gość gość
Witj, moja Kuzynka ma takiego faceta, kiedyś rozmawiałam z Nia i opowiadała mi ze wytrysk na twarz skończył się na zaroście łonowym, Masakra!!! Sperma ociekała po chwili z piersi tak że była mokra, pewnego dnia spałam u Niej, zaproponowała mi żeby popatrzeć, jej Chłopak, Arkadiusz stał nad Nia gdy klęczała i masturbował się, potem poprosił mnie zebym uklękneła koło Niej i zbryzgał Nam twarze nasieniem. I powiem Wam Dziewczyny było Z***biście... Nigdy nie miałam tyle goracej Spermy na twarzy i samo przeżycie...