Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fifona82

Mąż zakochał się w koleżance z pracy

Polecane posty

Gość gość
Twój mąż zakochał się w innej więc powinnaś kopnąć go w d... i niech idzie do ukochanej.Ciekawe kiedy ona mu się znudzi?

Gość gość
Przyznał się. To jest najważniejsze. Powodzenia, niech miłość zwycięży!

Gość Nierobtegosamegonajgorszy blad
Tylko proszę, nie rób mu tego samego!! Okropnie byś postąpiła. Radzę porozmawiać. Jeśli nie masz z kim najlepiej zapisać się po psychologa/psychiatry. Jak wiesz już, o wiele prościej napisać lub powiedzieć obcym ludziom niż nawet bliskim. Najlepiej nie kryć tego przed dziećmi. Zależy w jakim wieku masz dzieci. Myślę, że możesz powiedzieć dziecku powyżej 10 lat spokojnie. Nie powinno już być zastresowane zaistniałą sytuacją, a są bo widzą, że coś się dzieje. Powiedz im,wygadasz się. A on... Kocha cię.. To da się przeczytać. Przeżyjcie to razem. Spytaj go, co go trapiło i postawcie się temu oboje.

Gość gość
Nie możecie tu mówić o winie czy o zawiedzeniu. Możesz być zawiedziona, ale serce nie sługa. Trafiło na rozsądną dziewczynę i możesz być jej za to wdzięczna.

Gość gość
mogłas zadłużyć się w jakimś przystojniaku & Fajnie 'tempaki' kafeteryjne piszą;) Wżdy od rzeczownika 'dur'.

Gość gość
Jak byś była dobrą żoną to mąż nawet nie obejrzał by się za inną...

Gość gość
nie prawda, czasem zdarza się że zbliżamy się do kogoś, nie jesteśmy w stanie do końca tego kontrolować, nawet gdybyś była żoną idealną, taka ludzka natura, mamy uczucia, ważne żeby potrafić nad nimi panować i nie seksić się od razu, to minie z czasem

Gość gość
Ja też mam taką "koleżankę" he he