Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaźń z mezczyzna po 40

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Czy według Was przyjaźń ze starszym mezczyzna, takim w wieku ojca moze przerodzić sie w romans?

Gość gość
a czemu ma nie móc?

Gość Dżasta19
No pewnie :-) mam w tym temacie doświadczenie, nie miałam jeszcze 18 lat nawet a miałam romans z mężczyzną 21 lat starszym a jednocześnie był to mój najlepszy przyjaciel :-)

Panie zawiedziony tzn. szczery taka relacja jest możliwa, obecnie jest to na czasie. Stare baby są zgorzkniałe i marudzą, więc co lepsze młoda wesoła kobieta czy stara zgreda?

No właśnie , dla mężczyzny jest to jak druga młodość a dziewczyna zdobywa doświadczenie bo starsi mężczyźni potrafią o wiele lepiej zaspokoić młodą kobietę niż chłopak w ich wieku..

Gość gość
Hej czy wiesz że coraz więcej kobiet takich jak Ty decyduje się na to rozwiązanie. Nie musisz rezygnować ze swoich marzeń, nie zaryzykujesz utraty męża i rodziny. To właśnie tu w tym momencie możesz zadecydować że nie tylko będziesz kobietą spełnioną zawodowo, wspaniałą matką czy przykładną żoną, ale także to Ty decyduj w pełni o swoim życiu towarzyskim bo nikt inny nie jest bardziej tego wart niż Ty! Jeśli masz ochotę spędzić miły wieczór podczas spaceru przy świetle księżyca z przyjemnością przystojny 25 latek złapię Cię za rękę i poprowadzi pod kopułą gwiazd, a może marzysz o swoim prywatnym szoferze powiedz tylko dokąd a zawiozę Cię na koniec świata. Mam na imię Robert jestem blondynem średniego wzrostu, posiadam prawo jazdy kat b, przez kilka lat uprawiałem amatorsko MMA, podobno świetnie wyglądam w garniturze i z pewnością byłbym wspaniałym dodatkiem do Twojej kreacji. Jeśli masz ochotę na przyjemny odprężający masaż przy świetle świec, poczuć ciepły olejek spływający po Twojej boskiej skórze nie ma problemu jestem również w pełni wykwalifikowanym masażystą. Pewnie zapytasz co taki facet jak ja tu robi. Pragnę by moje życie nabrało kolorów, mam dość życia z dnia na dzień potrzebuje poczucia bezpieczeństwa i stabilizacji finansowej, ale to nie tylko to bardzo, ale to bardzo podnieca mnie myśl, że mógłbym stać się Twoją zabawką. Podnieca mnie to poczucie że staje się Twoim prywatnym bodyguardem, powiernikiem rozmów i chłopcem do zadań specjalnych w łóżku jeśli zechcesz. Mam jedną małą wadę nie umiem tańczyć smutas.gif Może nauczysz mnie tego? Ja jestem z województwa śląskiego Jeśli chodzi o łóżko dopuszczam bardzo bardzo wiele ale to, moje zdjęcia i ten zmysłowy flirt zostawię już dla prywatnej korespondencji usmiech.gif przygarnijkropka1990@wp.pl

Gość gość
tez jestem w szoku:P

I nigdy nie mówią ze są zmęczeni, tak jak mówi mi to mój chłopak :-( niby mu się podobam i czasem jak go nakręcę to wszystko jest w porządku, stoi mu aż tylko, ale jakoś ostatnimi czasy coraz rzadziej się kochamy bo on nie chce, żeby tylko na seksie nasz związek się opierał i boi się że tylko z powodu seksu chce z nim być. ... nonsens kompletny..... a ja jestem młoda i mam swoje potrzeby.....

Gość gość
dżasta19 blablasz głupoty:P

Gość gość
Znad morza dziś Panie zawiedziony tzn. szczery taka relacja jest możliwa, obecnie jest to na czasie. Stare baby są zgorzkniałe i marudzą, więc co lepsze młoda wesoła kobieta czy stara zgreda? x ty kolego znad morza świetna wypowiedź. od razu widać żeś gość a nie śledź jakiś :D

Ja nie jestem facetem tylko w miarę młodą kobietą:) To moje podejście do życia, czy komuś się podoba czy nie!

Gość gość
Znad morza dziś Ja nie jestem facetem tylko w miarę młodą kobietąusmiech.gif To moje podejście do życia, czy komuś się podoba czy nie! x to przepraszam za pomyłkę koleżanko z nad morza. świetna wypowiedź. jesteś wyjątkowo błyskotliwą flądrą:D

Gość gość
Jaka jest szansa na to, ze po jakimś czasie tej "czystej przyjazni" facet sam bedzie chciał zeby relacja przeszła w romans?

Gość gość
Moze przerodzic sie w brzuch i mopr

Gość gość
Ja przyjaźnię się z mężczyzną po 40 a sama mam 17 lat. Czasem ze sobą sypiamy i uprawiamy nawet seks. Jest fajnie bo mam nie tylko przyjaciela ale i kochanka:)