Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie znacie ksiazki w klimacie bdsm ale lepsze niz 50 twarzy Greya

Polecane posty

Gość gość

dobrze napisane, nie podobalo mi sie 50 twarzy Greya, nie moglam nawet tego calego przeczytac

Gość Han Solo
Dzieci z Bullerbyn" niezły hardcore polecam :D 🖐️

Gość gość
nooo pelno tu zboczuchow i zwyroli nie wierze ze tylko dzieci z bullerbyn znacie, tak wiem to niezly hardkor ale juz czytalam :(

Gość gość
wszelkie utwory Markiza de Sade. Tylko uwaga, bo mozna miejscami puscic pawia, to jest dopiero bdsm.

Gość gość
slyszalam o filmie Salo na podstawie ksiazki tego Markiza de Sade i wole nie czytac, nie jestem fanka koprofili i flakow :P

Gość gość
ale taki film Sekretarka z 2002 byl calkiem smaczny, takie klimaty mi sie podobaly

Gość gość
Biografia jana Pawła drugiego

Gość ediks
jeśli chodzi o książki to najciekawsze oferty cenowe można wyrwać dzięki porównywarkom cenowym. Mają w jednym miejscu skupione oferty cenowe wielu największych internetowych sklepów polskich, dlatego wydaje mi się, że warto czasem zerknąć http://askbeforebuy.pl/polecane/ksiazki i wyhaczyć coś ciekawego :)

Gość Cris kropka 1982 at wp
Historia Carrie, zakon pocieszenia, przystań posłuszeństwa, dotyk ciemności, suka. Z pamiętnika masochistki. Jeśli czytasz po angielsku to polecam tears of tess lub najlepsza - All In Miłej lektury. I przyjemności w poznawaniu swojego drugiego ja ;-)

Gość goscSisi
120dni sodomy, O miłości która sprawiła mi ból, Jedenaście tysięcy pałek, czyli milostki pewnego hospodara, Historia O.

Gość
"Szaleniec, zboczeniec, morderca – to tylko niektóre z określeń, które przylgnęły do postaci Markiza de Sade’a. Od nazwiska tego XVIII-wiecznego pisarza i filozofia pochodzi termin sadyzm. Oznacza on rodzaj zaburzenia seksualnego, polegającego na czerpaniu satysfakcji z zadawaniu bólu i podporządkowywania sobie drugiej osoby." hahahahah Grzesiu Koterba łysa pało. :D :P Podporządkować możesz sobie pewnie co najwyżej swoja rękę wiec nie wiem skąd ten nick. :D 🖐️