Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość razi mnie to

co to za mania?

Polecane posty

Gość razi mnie to

Czy podzielacie moją opinię,że nie słuchamy drugiej osoby co ma do powiedzenia,tylko wygłaszamy monologi.Wchodzi ci w zdanie i ma w nosie,że przerywa ci...Wkurza mnie to.A was? Oglądam tv,rozmawiam z ludźmi i wszyscy przekrzykują się.Mówimy wszyscy naraz.Już nie raz zwróciłam uwagę moim znajomym,ale one dalej swoje.Kompleksy? Brak kultury?

Gość gość
Trafne spostrzeżenie! Mam takie artystki,które wręcz przekrzykują się w dyskusji,żenada.Ludzie dorośli a nie potrafią rozmawiać.Niech wyjdzie na rynek i wrzeszczy:)

Gość gość
Np. taka Wielowieyska ta jak ktoś z nią się nie zgadza to podnosi głos jakby myślała, że wtedy wszyscy jej przytakną :o albo Niesioł aż się pluje gdy rozmówca si z nim nie zgadza. Takie przykłady z tv

Gość gość
masz rację! wielu gości w telewizji nie dopuszczają do głosu innych a politycy wiodą prym w tej materii

Gość gość
a już nie daj Boże,jak jakaś "psycholożka" dorwie się do głosu,to reszta nie liczy się

Gość gość
Omijam szerokim łukiem takich "krzykaczy".Wkurzają mnie,to mało powiedziane.To jest chamstwo i tyle.Powinni uczyć nas słuchania już w przedszkolu.

Gość gość
chamstwo i prostactwo,