Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania

Polecane posty

Gość gość

Witam od 2 miesięcy staram się z partnerem o dziecko pomimo starań nic nie wychodzi w piątek dostalam okres skończył się on w poniedziałek zrobilam test ponieważ trwał on zbyt krótko lecz wyszła jedna kreska od poniedziałku mam powiększone piersi i bardziej pełniejsze. Czy któraś miała tak? Czym może być to spowodowane

Gość gość
A co,my wróżki?Może najpierw jednak ślub a potem dzieciak,co?

Gość gość
Gość a skąd wiesz że nie mam ślubu?bo napisałam partner a nie mąż?? Może żyje w związku małżeńskim. A zresztą co ciebie obchodzi czy zamierzam mieć dziecko ślubne bądź nie ślubne? To tylko moja sprawa a napisałam tak dlatego bo może któraś miała z was tak. Nie pisałam po to abyś się wypowiadala o ślubie

Gość gość
Skoro miałaś okres i test wyszedl negatywny to jak chcesz być w ciazy? Starasz się 2 cykle i juz masz jazdy? Ogarnij się kobieto, bo organizm to nie jest zaprogramowany robot.

W tej sytuacji to musisz czekać 2 miesiące to mało hehe ja po 6mies. zaszłam. Trzymam kciuki i daj znać czy jesteś

Gość gość
Nie wmawiaj sobie ciąży i objawów bo z takim podejściem to ty w ciążę nie zajdziesz. 2 mies a ty już przeżywasz że tak długo.Ja się starałam 1,5 roku. Cudem zaszłam.

Gość gość
Ja zaszłam po 4 latach starań Też staram się o drugie i znów pudło.

Gość gość
Wiem że o to nie jest łatwo dlatego nie przezywam. Pytalam tylko czy którąś z was miała tak że mimo dostania okresu po nim zauwazyliscie jakieś zmiany w swoim ciele mimo braku ciąży. Chodziło mi bardziej o to czy możliwe że ciało się zmienia trochę mimo braku ciąży a podczas starań o dziecko ???

Po prostu bardzo chcesz byc w ciazy i wszelkie zmiany w ciele uwazasz za ciazowe. Nie rob tak, bo psychicznie nie wyrobisz. Ja staralam sie o dziecko 22 cykle stymulowane hormonami.