Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

oziębłość z kobiecej perpektywy

Polecane posty

Gość gość

Kobiety, proszę Was o wypowiedzenie się dlaczego jesteście oziębłe dla swoich facetów. Założenie jest następujące: - facet pomaga we wszystkich obowiązkach domowych po połowie, - kiedyś libido miałyście o wiele większe, - urodziło się dziecko/dzieci, - zaczęłyście stosować antykoncepcję po porodzie (np. spiralę), - nie macie kochanka/kochanków, - nie znudziłyście się facetem (nadal Was kręci), - facet też jest zmęczony obowiązkami domowymi/pracą zawodową, ale jednak jego libido nie spadło i ma chęć na swoją żonę/partnerkę, - nie przechodzicie menopauzy. Obstawiam, że głównym powodem Waszej oziębłości jest spirala lub inne środki antykoncepcyjne.

Gość gość
Do założeń bym jeszcze dodał, że na nic nie chorujecie.

Gość bella 86
Nie byłam i nie jestem oziebla, cały czas mam ochotę. Nie stosuję w/w antykoncepcji. Nie chce się jej i już, niskie libido.

Gość gość
bella 86, w założeniu było, że libido kiedyś było o wiele większe. Zwróć uwagę, że Ty nie stosujesz antykoncepcji, więc w zasadzie Twoja osoba potwierdza regułę, że to jednak działanie antykoncepcji, sporo kobiet na forach skarży się na nią.

Gość gość
Wyjątek potwierdza regułę :-)