Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne objawy

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od kilku dni obawiam się ze jestem w ciąży. Więc zacznę od początku. Współżyłam z chlopakiem 19maja bez zabezpieczenia. Okres dostałam 22 maja tak jak powinnam. Cykle mam regularne (22-25 dni) Kolejne miesiączki też były regularne. Miesiąc temu nabrzmiały mi piersi i jakby się powiększyły tydzień przed okresem i kilka dni po też takie były. Później było normalnie. Ale miesiączka była bardziej skąpa niz zwykle (było to 25 sierpnia) 14 września na papierze toaletowym zauważyłam krew, zauważyłam też śluz. Był rozciągliwy i przejrzysty z domieszka krwi, dodam że nigdy tak nie miałam. Potem brązowe ślady na bieliźnie jak na początku i na końcu okresu. Nie bylo tego duzo troche na wkładce trwało to 2-3 dni. Wkładka była też zabarwiona troszkę na różowo. 20 września poczułam dziwne ruchy w brzuchu jakby coś kopalo mnie od środka trwało to ok.20 sekund. Dodam też ze od jakis 2 miesięcy pulsuje mi brzuch (chociaz mysle ze to tetnice). I jeszcze jedno co mnie zaniepokoilo to duza ilość białego sluzu raz na jakis czas... Mam też od kilku lat upławy nieleczone.

Gość gość
Jak mówisz, ze masz nieleczone upławy, to może to po prostu infekcja. Nie panikuj, w ciążę wbrew pozorom tak łatwo się nie zachodzi. Wszystko to może być przez infekcje moze się rozwinęła. Idź najlepiej do lekarza jak najszybciej i będziesz miała jasna sytuacje

Gość gość
A co z tymi ******i? Nigdy tak nie mialam wiec się przerazilam. Plus te wszystkie objawy... Boje się iść do lekarza tak samo jak i zrobić test. Wole nie być pewna ...

Gość gość
a co to jak nie bedziesz pewna to sama ciąża zniknie? Rrzadko zdarza się że w ciąży okres jeszcze na początku się pojawia. Przestań panikować idź do lekarza i wylecz infekcję. Jak nie jesteś gotowa na ciążę to pomyśl o zabezpieczeniu

Gość gość
I jak autorko, cos się zmienilo?