Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezczelność kilku gości weselnych, narzekanie na ucho do młodej pary

Polecane posty

Gość gość

W zeszłym miesiącu odbyło się nasze wesele. Muszę p[rzyznać że jestem rozczarowana zachowaniem gości od strony mojego męża na naszym weselu. Jego matka powiedziała mi na ucho, że muzyka jest do kitu, a inni narzekali pomiędzy sobą (co później do nas doszło) na kilka innych rzeczy. A to, że jedzenia za dużo., a to, że na początku mało osób tanczyło, a to na to, a to na tamto. Dwie osoby jeszcze narzekały do nas, do pary młodej osobiście w czasie naszego wesela. Uważam, że jak już przyszedłeś na wesele, to uszanuj to że młodzi mają cię za kogoś specjalnego, inaczej by cię nie zaprosili, uszanuj że włożyli w przygotowanie kupę kasy i serca, a nie psioczysz jeszcze na imprezie. Zastanawiam się skąd się biora tacy ludzie. Jestem rozczarowana ich zachowaniem. Słoma z butów zawsze wyjdzie.

Gość bradleyyy
Ja jak w przyszlości będę chciał się żenić to zaproszę tylko najblizsze mi osoby z którymi mam dobry kontakt i dobrze je znam. Tak to już jest z daleką rodziną z którą masz styczność raz na rok albo i rzadziej. Ale nie martw się bo w każdej rodzinie są chyba tacy ludzie narzekający na wszystko takie wieczne zrzędy. Poza tym nie wiem jak można narzekać że jest jedzenia za dużo przecież jak nie chcesz tonie jesz nikt nie wciska ci do ust żarcia.

Gość gość
Dokładnie, ale u nas nie było tak że narzekała daleka rodzina. Narzekała NAJBLIŻSZA rodzina męża czyli jego matka (strasznie toksyczna osoba) i jego kuzynka i ciotka. Reszta wyglądała na zadowoloną a nawet jeśli nie była, to nie chlapała ozorem na prawo i lewo co się im nie podoba! Dla mnie to jest straszne chamstwo. Jak ja byłam na weselu u tej jego kujzynki jak jeszcze bylismy narzeczeństwem, to mimo że uważałam że muzykę miała mega słabą, to nie przyszło mi do głowy tego okazywać ani przez skwaszoną min ę, ani przez psioczenie czy to do innych gości czy nie daj Bóg do niej. Ja po prostu mam jakąś kulturę. A tutaj jestem zniesmaczona i szczerze mówiąc nie patrzę już na nich z taką tolerancją jak kiedyś,. bo to co powiedzieli jest niegrzeczne i takich rzeczy się na weselu nie mówi. a jeśli już to nie do pary młodej. najgorszy jest tekst teściowej do mnie na ucho że muzyka jest okropna. To niechby wyszła, miała dokąd, choćby na górę do pokoju hotelowego. To ta woli siedzieć i mi d. truć. dzisiaj natomiast zadzwoniła do mnie szwagierka i wyśpiewała mi wszystko kto i na co narzekał od strony męża. no cóż jestem rozczarowana bo z mojej rodziny wszyscy są zadwoleni a przynajmniej nie myją nam dooopy.

Gość gość
Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził!!!co by nie było zawsze znajdzie się "czarna owca bądz 2"i będą komentować!to już taki sposób bycia niektórych ludzi!!!!

Gość gość
No tak, pokora to może za duże słowo. Ale jako pokorę ja osobiście rozumiem także szacunek dla pary młodej. któraś tam z was powyżej to dopiero prostaczka, której słoma z butów na parę centymetrów wystaje. No bo jak można twierdzić, że skoro ktoś "zapłacił" za "widowisko" to ma prawo truć d. młodym, że to a tamto mu się nie podoba? Wesele nie jest po to, żeby każdemu zrobić dobrze, bo to jest po prostu niemożliwe. A takie gadanie do ucha młodej czy młodemu to czysta chamówa, prostactwo na maksa. Na pewno niejednemu byłoby przykro coś takiego usłyszeć. A jeśli chodzi o to, że ktoś psioczy tu pod tym tematem że to rodzina męża źle się zachowywała to ja miałam taką samą sytuację bo moja rodzina nawet jak miała coś przeciw, to nie powiedziała mi tego chamsko na weselu w twarz. jedyne przytyki były od poyebanej matki mojego męża. Wszyscy jej nie znoszą, widać że męczą się w jej towarzystwie. Toksyk pieprzony. Po co w ogóle lazła, skoro póxniej wygarniała mi że na sali za chłodno, muzyka nie taka, Cepy, nikt wam nie każe iśc na wesele. Uwierzcie mi, że młoda para wolałaby by was tam nie było i waszych pieniążków pożal sie Boże, jeśli macie potem myć im d... i nie doceniać że starali sie jak mogli. Możecie się wypchać tymi swoimi 500złotych czy tysiącem, kto daje a potem wypomina że sie rozczarował to zwykła szmata. Nie idziesz do teatru głupia krowo, nie masz w ręku scenariusza by oczekiwać że wszystko bedzie jak chcesz.

Gość gość
Kiedy mój brat starszy brał ślub to dziewczyna młodszego brata również przy stole wszystko głośno komentowała.Miałam ochotę wstać i dać jej z liścia! goście dookoła a ta jape nadziera że to nie takie itp...

Gość gość
no cóz, zawsze znajdą się wieśniacy i niestety ci spośród gości weselnych o których rozmawiacie to właśnie wieśniaki. Żeby tak peplać ozorem na weselu jedno do drugiego co się nie podoba, cóż brak kultury i tyle

Gość gość
Jakich wieśniaków? ty chamie! ''myślisz'' i uważasz się za lepszych? czy ty wiesz obleśna żmijo skąd chleb, maka, schab? hamuj. widzisz jak łatwo cię ocenić ty padalcu! Lepiej być wieśniakiem z klasą niż takim ścierwem wylewających swoje niepowodzenia po forach.

Gość gość
dziś co ty wiesz o kulturze? znalazła się taka niby miastowa lalunia,ale za grosz klasy i kultury która musi publicznie chwalić się głupotą po forach, ale cóz tak mają te nie dowartościowane. Widać, ze o sobie nic dobrego nie masz do powiedzenia, taka z ciebie idiotka :)

Gość gość
U mnie było podobnie z narzekaniem. Ale pocieszam się tym, że moja mama i babcia po prostu zawsze wszystko krytykują, więc dziwne, żeby tym razem miało być inaczej.

Gość gość
Nie dziwcie się bo sami też obgadujecie i opluwacie dookoła, a wiec to wraca do was :) teraz wiecie jak to jest!