Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urolog Kraków. Polećcie proszę.

Polecane posty

Gość gość

Czy możecie polecić dobrego urologa w Krakowie? Wizyta prywatna. Jakoś nie ufam stronom internetowym typu znanylekarz itd.

Gość gość
Ja też teraz szukam :-(

Gość gość
Ja mogę polecić bardzo dobrego urologa w www.polmed.pl. Sama też się u niego leczyłam z nawracających zapaleń pęcherza ale to jak pomógł mojemu ojcu to przy mnie nic. Ojciec miał wycinanego złośliwego guza pęcherza moczowego w szpitalu i potem stwierdził że jeszcze pójdzie na prywatną konsultację właśnie u niego. Po badaniach okazało się że ten guz nie jest wycięty w całości i trzeba było usuwać to co zostało. Swoja drogą zdawać by się mogło że człowiek idzie na operację i to w dobre ręce a tu taka sytuacja i same nerwy …

Gość gość
Ja chodziłam do dr Witolda Smoleńskiego i leczyłam u niego nietrzymanie moczu. Bardzo polecam tego lekarza, robi wszystkie niezbędne badania, wszystko w czasie wizyt dokładnie wyjaśnia i szczegółowo bada problem. Udało mu się dość szybko znaleźć przyczynę mojej dolegliwości i skutecznie ją wyleczyć.

Gość gość
Ja byłam u dobrego urologa w Rehaorthopedica. Polecam ten ośrodek, bo jest bardzo dobrze zorganizowany. Dzięki temu czekanie w kolejce jest skrócone do minimum a sam lekarz był również bardzo konkretny. Od razu zlecił niezbędne badania i zidentyfikował przyczynę mojego problemu.