Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaagaaaaaa

Ciąża?

Polecane posty

Gość Aaaagaaaaaa

Hej ! :) Chciałabym się Was zapytać o Wasze doświadczenia ciąży ? Czy któraś w Was kilka dni po zapłodnieniu czuła że jest jakoś inaczej ? :) Staraliśmy się o dziecko i mam nadzieję że tym razem się udało. Jeśli tak to jestem 4 dni po zapłodnieniu. Mam dziwne uczucie w przełyku oraz tak jakby jakąś gule... Myślicie że to możliwe? Pozdrawiam :)

Gość gość
Tak, doszło do zapłodnienia w przełyku, stąd ta gula. A tak serio... za wczesnie na jakiekolwiek objawy chyba ze wróżką jesteś..

Gość gość
Moja droga to o czym piszesz to nie objawy zapłodnienia i raczej marne szanse żebyś już cokolwiek czuła:) I w ogóle skąd ta pewność że jesteś 4 dni po zapłodnieniu??? Przecież tego nie możesz wiedzieć:) możesz być pewna kiedy był stosunek czy owulacja ale zapłodnienie nie jest równoznaczne z nimi;)

Gość gość
zgadzam się z gościem powyżej - implantacja następuje od 4-12 dni po stosunku więc ciężko żebyś wiedziała kiedy nastąpiła;/ a pierwsze objawy odczuwa się dopiero po zagnieżdżeniu zarodka więc mniej więcej w terminie okresu

Gość gość
Ja to czułam jak plemnik Zenka wgryza się w moją komórkę jajową

Gość gość
Implantacje nie następuje po stosunku tylko po zapłodnieniu. Stosunek nie równa się zapłodnienie.