Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pendrive o jakiej największej pojemności posiadacie?

Polecane posty

Gość gość

Nie mylić z dyskiem zewnętrznym potrzebującym dodatkowego zasilania

Gość gość
64 gb kingstone 70 mb/s

Gość gość
128MB Mi wystarcza, bo Pendrive używam tylko do przenoszenia dokumentów Word Excel pdf

Gość gość
mitoman i chwalipięta w dodatku pi/z/d/eczka moon idź już spać dzicko, bo coś bredzisz jak zwykle zresztą...

Tak k****, ściemniam z pendrive’ami.;) Chcesz fotkę? Dostaniesz jeśli do mnie zadzwonisz kundelku katowicki, chce usłyszeć twój pisk.:classic_cool:

Gość gość
dawaj numer pi/z/deczko zaraz zadzwonie banko już nawaliłeś w gacie ze strachu :)

Gość gość
i jak zwykle pyskujesz do monitora. Takich frajerów jak ty zjadam na śniadanie. Spotkajmy się zrobisz mi loda wtedy, co ty na to tchórzliwa pi/z/d/eczko moon ?

Gość gość
i co piz/d/o tchórzliwa może byś łaskawie włączył telefon frajerku moon ??

Gość gość
mam 300 1 G I 50 64 MB i dla mnie super 1 8 G i kilka 4 G I DLA MNIE SPOKO bo to co robię jest akurat.

Gość gość
hehe co za frajer brak słów :) dałeś sz/m/ato nr to odbierz i nie sraj po gaciach, bo je/bie na całym kafe zasrańcu MOON :) od rana wydzwaniam a ty boisz się odebrać. Tak jak myślałem, schowałeś się jak szczurek w kanale ze strachu !!!

Gość gość
man on the moon wczoraj Włączony jest, kartę muszę przełożyć.oczko.gif X jak jest włączony ten nr jak musisz kartę przelożyć ?? hehe co ty tam k/u/rwa bełkoczesz,? pewnie masz już kapę po tym tanim winie, sponiewierany biedaku... Przełożę to ja ciebie przez kolano i spiorę jak małe niegrzeczne dziecko, będziesz błagał swojego pana (czyli mnie) o litość :D ale litości nie będzie, będę lał, a równo !! MOON i pamiętaj jesteś urodzonym tchórzliwym frajerem

Gość gość
moon tchórzu gdzie spiertoliłeś ?? wypełznij spod tego kamienia cykorze

Gość gość
moon czyli bezbronny prawiczek to łachmyta, który powinien profilaktycznie być lany w tepy ryj dzień, w dzień... Każdy wie, że to frajer w dupę je/bany !!! niech zdycha w swoich odchodach !!!

Gość gość
je/bać frajera moona !!! To cwelicho i pi/z/da !!

Gość gość
gość 2015.09.23 hehe co za frajer brak słów usmiech.gif dałeś sz/m/ato nr to odbierz i nie sraj po gaciach, bo je/bie na całym kafe zasrańcu MOON usmiech.gif od rana wydzwaniam a ty boisz się odebrać. Tak jak myślałem, schowałeś się jak szczurek w kanale ze strachu !!! X To było piękne, aż wzruszające :) moonowi śmierdzi z doo/py i to urodzony palant do kwadratu trzeba jechać z nim i gonić go kiedy tylko się pojawi szmac/iarz !

Gość gość
MOON pi/z/do gdzie się schowałeś tchórzliwy szczurku ?? wychyl tą głupią gębę to ci sprzedam liścia może coś dotrze do twojego pustego łba !

Gość gość
do góry z tym tematem

Gość gość
do góry, może bezbronny prawiczek coś wybełkocze tutaj na tym forum kafeteria czekam...

Gość gość
Dysk zewnętrzny nie potrzebuje dodatkowego zasilania.