Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowiedziałam się że moją przyjaciółkę zdradza jej mąż

Polecane posty

Gość gość

Powiedział mi o tym mój mąż po tym jak usłyszał jak ludzie z pozornie innego środowiska plotkują na temat tamtego. Ale przyjaciółce nic nie powiem.

Gość gość
No to ladna z ciebie przyjaciolka. Chcialabys miec taka?

Gość gość
ona i tak od niego nie odejdzie to po co ją jeszcze jawnie upokarzać

Gość gość
najgłupsze że ten jej mąż ja go osobiście lubię, on mnie też lubi znamy się wszyscy od wielu lat, byliśmy razem z jeszcze jedną przyjaciółką wszyscy dobrymi znajomymi, imprezowaliśmy razem, ale ten jej mąż to miewał taką swoją tajemniczą sfere w sobie, jako mąż to taki był niepewny że tak nazwę.. i to chyba nie pierwsza taka jego akcja, bo już kiedyś ktoś zupełnie postronny coś powiedział na jego temat jeszcze innej przyjaciółce że widział tego męża tamtej z jakąś dziewczyną w kawiarni i tamta doniosła o tym ale ona wyśmiała ją. I co jeszcze dziwniejsze to ta przyjaciółka jeszcze kilka lat wcześniej odkryła u męża smsa który jawnie oznaczał zdradę ale nie wiem jak się to skończyło bo ona nie chciała ze mną o tym mówić, pewnie było to dla niej też upokarzające, też od kogoś innego się dowiedziałam, głupie to wszystko

Gość gość
nie odejdzie od niego bo mają wspólny dom i dzieci i finanse, nie wiadomo czy by sobie poradziła finansowo sama bez niego z tymi dziećmi. Pewnie też bała by sie że jej mąż odbierze dzieci i że sobie z nikim życia nie ułoży. W dzisiejszych czasach gdzie facetom chodzi głównie o seks to bardzo ciężko znaleźć kogoś do życia takiego na co dzień. Lepiej jej pewnie udawać że nic nie wie. Kobiety to mają p********e w życiu.

Gość gość
No jak się w pełni uzależniły od facetów to mają p********e.

Gość gość
Moze twoja przyjaciółka takze zdradza meza. Przeciez nie rozmawiacie otwarcie o takich sprawach. Moze maja taki układ. Watpię ze istnieją na swiecie kobiety ktore zdradza maz a one mimo tego ze wiedza/bądź sie domyślają rozkładają mu nogi nadal. Myśle ze pożycie sie kończy w tym momencie i zaczyna sie nowe. Jest uzależniona finansowo i maja rodzine ale nie seksualnie :P