Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kaczyński poodbał mi się, gdy mówił o uchodźcach pierwszy raz w z yciu

Polecane posty

Gość gość

nie lubię go i nigdy nie lubiłam, ale platformiaki mają u mnie minus za atak na niego, gdy mówil o uchodźcach mial rację- pojedźcie sobie do francji i zoabczcie jaki tam jest juz teraz burdel

Gość gość
Raczej do Szwecji ;) Francja wbrew pozorom problemow nie ma, we Francji imigranci z krajow muzulmanskich są od dziesięcioleci, Francja kiedys przeciez zarządzala całą Algierią, tam muslimy są w parlamencie czy radach miast, Francji sie pofarcilo bo oni nie mają zbyt wielu ekstremistów a do Szwecji i Niemiec jada ci najgorsi

Gość gość
Francja nie ma problemów? Hahaha. A te 1000 aut spalanych z okazji sylwestra to taka lokalna tradycja? 18 dzielnica w Paryżu, gdzie nie sięga francuskie prawo? Szwecja fakt, kraj stracony, szkoda dyskutować. Niemcy sobie poradzą, co by się nie działo. W NRD duża ilość skrajnej prawicy, tylko miejmy nadzieję, że jak zaczną robić porządki to nie zahaczą przy okazji Polski.

Gość gość
Lubiłam zawsze Kaczyńskich bo są takimi ludźmi jakich pamietam będąc dzieckiem , mądrzy , zrównoważeni spokojni szanujący nasze tradycje kochający swoją ojczyznę typowi patrioci :) Nigdy wokół nich nie krążyły jakieś afery rodzinne finansowe ani inne płytkie historyjki tak typowe dla buraków z PO Lubiłam Polskę taką jaka była przed rządami PO ! PO- to smród sodoma i gomora zachodniego szamba ! W dodatku , pod rządami ludzi dla których Polska NIC nie znaczy ! Okradli Polskę a z Polaków zrobili legalnych niewolników !

Gość gość
yyy...a marta kaczynska i frajer ex mąż? jej rozwody?