Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będziesz na mnie czekała?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy zmieni się coś co nas skreśliło choć to mało realne. Potrafiłabyś jeszcze kochać?

Gość gość
Ile można czekać? :-P

Gość gość
Będę. Oczywiscie że tak.Nigdy nie przestastanę Cie kochać bo Ty dałes mi coś bardzo cennego.Odmieniłeś moje życie i otworzyłeś mi oczy.Jesteś czescią mojego życia,kawałkiem mojego nieba.Kocha Cie i zawse będę pomimo wszystkiego.Wybaczam Ci ...choc zraniłeś jak nikt..przekreśliłeś nas a to boli...bardzo boli.

Gość gość
Będę. Oczywiscie że tak.Nigdy nie przestastanę Cie kochać bo Ty dałes mi coś bardzo cennego.Odmieniłeś moje życie i otworzyłeś mi oczy.Jesteś czescią mojego życia,kawałkiem mojego nieba.Kocha Cie i zawse będę pomimo wszystkiego.Wybaczam Ci ...choc zraniłeś jak nikt..przekreśliłeś nas a to boli...bardzo boli.Nie bedę wymagała..ani naciskała.To Twoje życie.

Gość gość
Nie k***a nie będę na ciebie czekała nigdy więcej.

Gość gość
Kocha cie I zawse będę pomimo wszystkiego:p

Gość gość
Tam było kocham..ale coś obcina litery.

Gość gość
Wszystko w rękach Boga.

Gość gość
Wiem.Kocham Cie i powierzam NAS Jemu w modlitwie.Gdyby nie chciał naszego szczescia to nie zesłał by nam tej miłosci.Stale go pytam dlaczego pozwolił mi Ciebie poznać skoro nie mogę być z Tobą?ale On...nie odpowiada albo ja już go nie słyszę.Niech Bóg decyduje.

Gość gość
A skąd wiesz, że tę miłość masz od Boga? Jesteś mężatką może to właśnie szatan Ci ją zesłał by zgnoić Cię i Twoje obecne małżeństwo.

Gość gość
Szatan nie daje miłości co najwyżej żądze a tu chodzi o miłość. Poza tym ona nie jest mężatką. Autor.

Gość gość
Nie znasz mnie i nie znasz mojej sytuacji.To uczucie jest jak nagroda za wszystkie lata cierpień i za to że mnie ktoś zgnoił wczesniej.Wymodliłam to.To dlatego w naszych miejscach wszedzie pojawia się ksiądz kosciół albo Bóg.To uczucie jest czyste ..jasne mocne slachetne duchowe. ..oparte na mocnych wartosciach i takim pozostanie,w przeciwieństwie do całej podłej zakłamanej resty be wartosci zwłaszcza bez Boga.

Gość gość
Mam na to setki przykładow,że ta miłosć pochodzi od Boga.np.taki-W moim śnie ksiądz wiązał nasze ręce stułą,a wszystko było w miejscu ..w którym się poznalismy.

Gość gość
kolejna bajkopisarka

Gość gość
Nie wierzę w sny lubią być przewrotne.

Gość gość
Sny też mogą pochodzić od szatana.

Gość gość
Przykład drugi.Po roku rozłąki spotkalismy się w kosciele.Przykład trzeci-. W realu ksiadz udzielał błogosławiwnstwa w miejscu w ktorym się poznalismy i powierzał pod opiekę B oga wszystkich tam zebranych.

Gość gość
Od szatana nie pochodzą sny w ktorych ksiądz udziela ślubu koscielnego -bo ślub to sakrament więc nie bluznij!!!

Gość gość
"kiedy zmieni się coś co nas skreśliło" - nie kumam czaczy :D "skreśliło" - znaczy niczym nie było. "czekać"? - na co? życie płynie dalej 🖐️

Gość gość
tak, czekam na Ciebie ..cały czas czekam ...

Gość gość
Szatan umie i przybiera w snach różne postacie. Może być postacią twego ukochanego i wykorzystać Cię seksualnie.

Gość gość
to se czekaj 🖐️

Gość gość
Nie wierzcie w to że druga osoba na was czeka i nadal kocha. Ja kochałam bardzo mocno ale odkąd przestałam go widywać to uczucie 'ginęło' i teraz już nic nie czuje oprócz żalu że tak długo czekałam i zmarnowałam swój cenny czas na myślenie o nim.

Gość gość
Na mnie już nie czeka...

Gość gośćonajaA
Ja nadal czekam MKmyLove. Kocham. A

Gość gość
A na kogo mam czekać???? skoro to ty mnie rzuciłeś:-(

Gość gość
Czekać???tylko na co???robisz krok do przodu a potem dwa do tyłu,sam nie wiesz czego chcesz.Ja lubię konkretnych facetow a nie niezdecydowanych dzieciaków.Musiałbyś udowodnic swoja dorosłość.pa

Gość gość
06:41 A ile czekalas? Wiesz sytuacje sa rozne. Ktos moze zapomniec nie myslec za bardzo po jakims tam czasie ale gdyby spotkal ją/jego na nowo, wystarczy zeby spojrzenia się spotkaly zeby wszystko wróciło, cala namietnosc. Jesli cos bylo faktycznie silne i z jakiegos powodu sie nie udalo.

Gość gość
będę czekała na kafeterii