Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test ciążowy, brak miesiączki. proszę wejdź pomóż

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, może pomożecie mi. Cykle mam 31 dniowe,okres regularny co do dnia. Staram się o dziecko,14 i 16 dc były starania. Wczoraj 31 dc cyklu zrobiłam test, negatywny i okresu brak ,dziś okresu również brak.Jak myślicie może być za wcześnie?Na teście napisane jest ze można robić o każdej porze wiec robiłam go po godzinie 13 wczoraj,żyję nadzieja że w moczu jest za mało stężenia hcg :( miałyście podobnie jak ja? Proszę o pomoc :(

Gość gość
Ogarnij sie kobieto! W czym ci niby mamy pomoc? Mamy ci wmawiac ze napewno jestes w ciąży? Powtorz test za kilka dni i bedziesz wiedziała, wrozek tu k***a nie ma.

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem!!! Proszę i pomoc w takiej postaci czy któraś z was miała ze najpierw wyszedł negatywny a pomimo tego byliście w ciąży!!

Gość gość
Jeśli starania były tylko 14 i 16 dc to test na 100% wykazałby już ciążę, bez względu na porę wykonania testu.

Gość gość
"Czytaj ze zrozumieniem!!! Proszę i pomoc w takiej postaci czy któraś z was miała ze najpierw wyszedł negatywny a pomimo tego byliście w ciąży!!" Mnóstwo tak miało, bo to zależy od terminu zapłodnienia. Ale jeśli cykle masz regularne i nie przesunęła się owulacja lub jeśli uprawiasz seks tylko w te dni to test jest wiarygodny. Swoją drogą jeśli korzystasz z kalendarzyka to powinnaś o 1-2 dni opóźnić starania.

Gość gość
Autorko ja pozytywnytest mialam na 2 dni przed miesiaczka z wieczornego moczu. I nie był to cień cienia a wyraźna kreska. Myślę ze u ciebie było by już coś widać gdyby była ciąża. No chyba ze owulacja później wystąpiła