Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anonimek6666

Czy to możliwe?

Polecane posty

hej! zawsze miałam @ mniej więcej co 27 dni... ale nie tym razem.. Ostatnio pojawiła się po 24 dniach! kochałam się bez zabezpieczenia 2 dnia cyklu ( @ trwała 4dni) i zrobiliśmy to " do końca " teraz mija 27 dzień bez miesiączki... czy jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę ?

Gość gość
Tak. Lepiej zrób test.

Gość gość
Okres nie odchodzi i nie wraca...

Gość H helix
Co za durnota, kolejny temat pt. czy mogę być w ciąży bla bla bla. A skąd niby forumowicze mają to wiedzieć? Nikt nie siedzi w Twojej macicy ani jajowodach. Czy to taki problem zrobić test ciążowy? Albo najlepiej iść do laboratorium na betę z krwi? Może zadzwoń do wróżbity Macieja?

pytam czy jest to mozliwe pod wzgledem medycznym w 2 dniu cyklu sherloku holmsie... jesli okres nie przyjdzie oczywiscie ze zrobie.. poki co sie denerwuje wole zapytac obiektywne osoby

Gość gość
Ja tak mialam gdy mialam dostać @ pojawiło sie tylko plamienie zrobiłan test no i wyszedl pozytywny

gdzies po prostu wyczytalam ze jesli mam zwykle cykle regularne i raz sie zmieni tak jak w moim przypadku to dni plode moga sie diametralnie przesunac , tylko nie wiem czy to mozliwe w 2 dniu miesiaczki, nawet gdy trwala tylko 4 dni.. nie wiem

Gość gość
"kochałam się", co ty p********z, rznelas sie, dawalas d**y, chlonelas sperme jakiegos fajansa, a teraz brzuchal i mopr do konca zycia za pieniadze podatnikow!

Gość gość
Anonimek6666 wczoraj \ pytam czy jest to mozliwe pod wzgledem medycznym w 2 dniu cyklu sherloku holmsie... jesli okres nie przyjdzie oczywiscie ze zrobie.. poki co sie denerwuje wole zapytac obiektywne osoby szerloku holmsie widac na km ze ci zalezy i ze czekasz na odp ze jestes w ciazy kolejna durna staraczka ktora sie rozczula nad swoim cialem i wszstkimi objawami ale d**y po test nie chce ruszyc po to sa te testy szerloku holmsie...

Gość gość
Może to nie był okres a krwawienia okołoowulacyjne. Zrób test!

Gość gość
nie sądze, przy takim cyklu 2 dnia miałaś okres niepłodny, więc do zapłodnienia nie mogło dojść. zresztą sama możesz wyznaczać sobie fazy cyklu. nie jest to trudne, a zawsze do pomocy mozesz sobie kupić tester np afrodytę na slinę.

Gość zafrasowana33444
I jak sie skonczyło ? mam podobny problem i zastanawiam sie czy to mozliwe

Gość gość
Przecież podczas okresu plemniki giną praktycznie od razu! Krew to dla nich zabójstwo i tyle.