Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pauliaaa25

mam 25 lat i już czwórke dzieci...

Polecane posty

Gość pauliaaa25

nie miałam dzieciństwa , szybko zaszłam ciążę i tak potem kolejne :(

Gość gość
idź do ginekologa i powiedz ze chcesz tabletki antykoncepcyjne i ci zapisze

Gość gość
Pozyjesz później, trudno. Teraz zadbaj o zabepieczenie

Gość pauliaaa25
no wiesz tabletek nigdy nie brałam , a mój facet nie uważał ... i tak wyszło mam 4 synów ...

Gość gość
To najwyższy czas zacząć uważać. Stać Was na gromadke dzieci?

Gość pauliaaa25
nie stać :( on nie chce pracować bo mu się nie chce ... moi rodzice nas utrzymują

Ty tak serio?:D,bo jesli tak,to niezla druzyna:D,ja dzieci nie lubie i miec ich nie chce:)pozdr

Gość pauliaaa25
no serio niestety, 1 syn to była wpadka w 1klasie liceum, on o rok starszy, wprowadził się do nas, w trybie indywidualnym dojechałam do matury, zdałam i miałam iść na studia, ale okazało się, że jestem w kolejnej ciąży, porzuciłam plany o studiach, dobrej pracy, on chwytał dorywcze prace, a 2 lata temu znowu wpadka i to bliźniacza :(

Gość gość
Jak się nie stosuje antykoncepcji to nie jest to wpadka tylko świadomy wybór i liczenie się z konsekwencjami. Stosunek przerywany nie jest antykoncepcja.

Gość pauliaaa25
to był nie tylko stosunek przerywany, ale też kalendarzyk i stosunki w bezpłodne dni, przez kilka lat się udawało, nie wiem co teraz zawiodło

nie zazdroszcze ale i nie osadzam,bo w zyciu bywa roznie.Teraz staraj sie wychowac ich na porzadnych ludzi:)trzymaj sie:)

Gość gość
To po co się gzicie jak króliki

Gość gość
No cóż zmiana otoczenia niedospanie, praca w nocy, przeziębienie czy gorączka może sprawić że cykl się wydłuży lub skróci. A plemniki mogą przeżyć do 7 dni w organizmie kobiety, więc sama rozumiesz.

Gość gość
No to żeś się rozmnożyła jak maciora. I po co? Dwoje dzieci ci nie starczy?

Gość gość
Masakra!nie wyobrażam sobie !mam 24 lata i dziecka póki co nie mam !25 lat i 4 dzieci !matko boska! jeszcze ze 4 zdążycie zrobić;]

Gość pauliaaa25
rozumiem... :( tak , staram się je wychować najlepiej jak umiem, żyjemy skromnie ale godnie , dwóch najstarszych poszło do szkoły, teraz siedzę z maluchami, jak skończą 4 lata poślę je do przedszkola i sama spróbuję znaleźć pracę

Gość pauliaaa25
wcześniejsze wpisy to podszywa!

Gość pauliaaa25
po pierwsze to pierwsze dziecko miałam jak poszłam do liceum , a potem po zakończeniu liceum zaszłam w ciążę trojaczą. Proszę się nie podszywać bo to nie jest śmieszne!

Gość gość
no są takie typy co się podszywają tak myślałem że tamte to podyszwy!

Gość pauliaaa25
pauliaaa25 a mój partner jest starszy o 20 lat , do tego pije ,mieszkamy na wsi ... kasy brak ,

Gość pauliaaa25
ja dawałam całej wiosce i tak wyszło a to tam wino pod sklepem wypiłam i potem na baraszki w krzaki ... ech te życie !!

Gość gość
trojaczki? no to trochę mienia postać rzeczy :D tego się przecież przewidzieć nie da

Gość gość
idź na wielodzietni org tam maja po 13 dzieci

Gość pauliaaa25
no tyle wina wypiłam co nie jeden chłop

Gość pauliaaa25
wszystko to podszywy, uważałam,byłam porządna, niestety zaszłam w 4 ciążę w ciągu 4 lat i każde mam z innym :(

Gość pauliaaa25
zaszłam w ciąże mając 14 lat, to było szaleństwo, taka miłość młodzieńcza... ale on był z patologicznej rodziny i moi rodzice zabrali mnie i wyjechaliśmy do innego miasta, gdy już urodziłam a tam udawali , że to ich dziecko nie moje... Skończyłam gimnazjum, liceum z wyróżnieniem i dobrze zdałam maturę, poszłam na prawo, ale na 3 roku studiów wpadłam w romans z profesorem, zakończyło się to ciążą, wzięliśmy ślub by nie było skandalu, a potem co roku ciąża, mamy dużo pieniędzy, pokochał też moje 1 dziecko jak własne , wszystkie inny wpisy to podszyw, pozdrawiam

Gość pauliaaa25
powiem Wam że pierwszy raz urodziłam jak miałam 15 lat i to dziecko mojego wujka ... tak wyszło on był przystojny dużo obiecywał a ja poszłam z nim na siano... po dwóch latach znów byłam w ciąży tylko że z ojca kolegą , kiedyś jak była u Nas impreza i wszyscy się popili to ojca kolega mnie zgwałcił.. nie powiem żebym się opierała bo było miło... i tak walił mnie całą noc... a dwójka dzieci ostatnich to rok po roku z obecnym mężem i tyle!

Gość gość
co tu jest prawdą ?????