Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie seks z dominacją?

Polecane posty

Gość gość

Mam na myśli dominację fizyczną, typu zaciągnięcie siłą do sypialni, przyparcie do ściany, przytrzymywanie rąk, ciągnięcie za włosy itp. oczywiście za zgodą obojga. Jeśli tak to wolicie gdy dominującą stroną jest kobieta czy facet? I piszcie czy sami jesteście kobietami czy mężczyznami

Gość gość
mężczyzna: lubię być u stóp kobiety w łóżku

Gość gość
Kobieta :) Też to lubię; )

mężczyzna:uwielbiam jak kobieta dominuje;) a być jeszcze u jej stóp-marzenie;D

Gość gość
I na marzeniach się kończy :O Ech..:p

Gość gość
kobieta: bardzo lubię i marze o byciu strona dominującą.

Gość gość
Mężczyzna dajacy się w pełni zdominować kobiecie, to peeezda,a nie mężczyzna. I żeby nie było,jestem kobieta

Gość gość
Do kobiety która chce zdominować faceta a w jaki sposób by Ci sprawiło frajdę gdybyś mogła zrobić wszystko?

Gość gość
.41 chyba nie wiesz o czym mówisz.

gość dziś Jak lubisz dominować? Jakieś poniżanie wchodzi w grę?

Gość gość
Kobieta, lubie jak partner jest dominujacy. On tez to lubi

Gość gość
17.00 odpuść :) Szkoda klawiatury ;)

Gość Sheloba
Lubię być zdominowana ale niestety gdy emocje opadną rycze:( denerwuje mnie to zreszto mojego partnera również wiec ostatnio malo dominacji w naszym lozku :'(

Gość kobieta z 16 29
Ach, najlepiej jak to się dzieje spontanicznie. Miałam małą próbkę takich zabaw i samą mnie zadziwiła moja inwencja. Co mi się osobiście najbardziej podobało, to chyba podniecenie go i włożenie dużej ilości lodu w majtki żeby ochłonął. Miał cudowną minę i starał się być dzielny. Niestety urwało się bo nie wykonał jednego rozkazu i to go zdyskwalifikowało. Już się nawet rozglądałam w sklepach za obrożą a tu taki zawód...

Gość kobieta z 16 29
Poniżanie? Hmm...Nie wiem co masz na myśli. Czy obrysowywanie flamastrem fragmentów ciała, które mi sie nie podobaja i które ma dla mnie zmieniać i brak pozwolenia na zmycie śladow mieści się w kategorii poniżania?

Gość gość
Kobieto absolutnie nie jest to poniżenie a zabawa ale np całowanie stóp może być elementem poddania

Kobieta16:29 To co napisałaś jak najbardziej. Plus właśnie całowanie stóp albo wyśmiewanie małych gabarytów penisa...;)

Gość kobieta z 16 29
Całowanie stóp i butów to chyba norma. Tak samo jak chodzenie czy klęczenie nago, kiedy ja jestem ubrana. Czy rozbieranie sie na rozkaz. Lubie kiedy mnie obsługuje na golasa. To wspaniałe uczucie, kiedy duży, silny facet robi wszystko to, czego chcę...

Gość gość
Kobieta a co myślisz o tramplingu?

Gość kobieta z 16 29
Nie wiem co to znaczy. Pisałam już, że nie mam doświadczenia. Spróbowałam z jednym facetem i bardzo mi się podobało, ale to raczej była kwestia mojej wyobraźni i robienia tego, na co w danej chwili mam ochotę. Niestety szybko się skończyło. Szkoda

Gość gość
to chodzenie po mężczyźnie boso ewentualnie w szpilkach

Gość gośćlodz
Ja uwielbiam być zdominowana, wiązana, poddudszana, szarpana za włosy idt ale tylko lubię to z jednym facetem. Próbowałam z innymi ale to nie to samo... Wydaje mi się że jesteśm dla siebie w tym stworzeni ;-)

Gość nieposłuszny z Trójmiasta
Marzę o służbie Dominującej Kobiecie i docelowo szukam związku femdom. Marzę o byciu karanym laniem za nieposłuszeństwo, o lizaniu kobiecych stóp i oddawaniu się kobiecie ze straponem czy bycia przez Nią zmuszany do lizania miejsc intymnych czy nawet zabaw typu pissing. Jestem starym kawalerem, bo nie mogę znaleźć Kobiety, która byłaby zainteresowana takim związkiem czy układem ze mną, pomimo że jestem samotnym i wykształconym kawalerem z dobrą pracą z Trójmiasta, bez partnerki, żony lub dzieci, chociaż mam już 43 lata. Jeśli znajdzie się Kobieta, którą pociąga układ czy związek femdom i nie mieszka zbyt daleko od Trójmiasta lub nie odrzuca ewentualnej przeprowadzki to bardzo chętnie taką Panią poznam. Mój adres email to: niewolnik30dlaPani@op .pl