Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buracze ambasady PL

Prostactwo i wieśniactwo Polski widać w każdej polskiej ambasadzie za granicą

Polecane posty

Gość buracze ambasady PL

....prostota i buractwo, jakiś tępy Janusz w sweterku( z komuny jeszcze ) pilnujący porządku, i cała polska mentalność i zachowanie ludzi w tym i personelu, nawet wystrój wewnętrzny po prostu żenada godna politowania, jakby faktycznie staneło się na ziemi polskiej, krwa co to za klimaty, trudno to nawet opisać, ja piérdöle

Gość gość
to po co tam chodzisz?

Gość gość
Moze ujelabym to innymi slowami ;) ale niestety zgadzam sie na calej linii:D Mam nadzieje ze juz nigdy nie bede musiala w zadnym konsulacie ani ambasadzie Polski nogi postawic !

Gość gość
Tzw światowe z polskiego PGRu, co niedawno w pokrzywach srali za stodoła i nie mieli pojęcia co to w ogole jest ambasada i do czego słuzy. Teraz wyjechały na zmywak, trochę bubu przyrulily i wielkie ura bura. Pieprzone nieudacznictwo.

Gość gość
wielkie państwo się tu jak widać udziela :D za kogo wy się macie śmieci z odstrzału patologi emigracyjnej ? tacy ą i ę a po kafeteriach się udzielacie :D zera żałosne , to jak piszecie o własnym kraju narodzie to tylko świadczy kim wy sami jesteście , intelektualne zera i dna !

Gość gość
Zgadzam sie z autorem niestety. Do tego biora pieniadze i nie umieja zalatwic prostej sprawy. Oczywiscie oni nie sa winni. Masakra. Nienawidze tej instytucji.

Gość gość
Predzej czy pozniej kazdy na kafe trafi (teraz niewazne co w google wpiszesz, zawsze kafe wyskoczy) i prawdopodobnie zostanie na jakis czas ale na pewno niczego nie zmieni, bo tepakom cos tlumaczyc, np bingolom i trollom na poza pl :D chociaz jest duzo madrych tematow ogolnie tu, jak na powaznie niektorzy pisza, ale to na oko 0.00001% wszystkich tematow :D

Gość gość
Nie zadne " ą i ę" tylko zwykla kultura, dobre wychowanie i poszanowanie dla czlowieka. Tego w tych instytucjach brakuje, niestety, w wiekszosci przypadkow zatrzymaly sie na poziomie PRL-u, cczlowiek traktowany jest jest jak zlo konieczne na zasadzie "po co wogole doope zawraca" :O Kraj i narod szanuje, braku kultury i wychowania nie trawie. A o moim intelekcie, stanie majatkowym i statusie spolecznym pojecia nie masz, wiec uprzejmie prosze nie wypowiadaj sie na ten temat.

Gość gość
Polskie instytucje to kompletne dno i metr mułu, poniżej poziomu afrykańskiego, chamstwo, fochy, poniżanie, rżną wielką szlachte a człowieka traktują jak bydło które im przerwe na kawe przerywają, do tego drożyzna. Polski paszport w USA $140, a paszport USA $60. Jeszcze żeby ta ambasada jakoś wyglądała i był uprzejmy serwis, a tu prostactwo i buractwo że trudno opisać. Wstyd i hańba, a dla obcokrajowców tam wejść to już wogóle obciach straszny.

Gość gość
I bardzo dobrze, bo z bydłem trzeba krótko.

Gość gość
Do " 5.00" w*********j z tego topiku na polske. nikt cie tu nie pyta o zdanie prosiaku.

Gość gość
gość 2015.09.23 xxx jesteś nikim takie nic

Gość gość
gość dziś --> Jakies argumenty, czy na zasadzie "bo ja tak uwazam" ?

Gość gość
Polskie bydlaki z UKa, to dopiero sa prostaki i wiesniaki. Dopomyje trochę bubu przytuliły i teraz ura bura wielkie ą, ę, a jeszcze niedawno w pokrzywach za stodoła srali w podrzeszowskiej, zapijaczonej wsi.

Gość tępaki i prostaki
Tak to jest jak wpuszczą bydło na salony

Gość gość
to akurat prawda, choc dawno juz niczego z naszego konsulatu w Londynie nie potrzebowalam. Kiedys nawet napisalam do nich, ze wioche odstawiaja - kolejki na zewnatrz itd. Podobne historie sa pod konsulatami krajow afrykanskich, a my przeciez tak bardzo chcemy sie od czrnoskorych roznic :P Odpisali mi wtedy, ze szukaja nowego lokum, i ze beda umawiac ludzi na godziny, ale nie wiem czy wprowadzono takie zmiany.

Gość gość
Głupolu na Wyspach zyje prawie milion Polakow wiec chyba proste, ze beda kolejki. Co za imbecylka.

Gość gość
W Edynburgu tez nieciekawie, bardzo oficjalnie I sztywno, zero usmiechu. Do 6pm otwarte tylko 1 dzien w tygodniu, tak to do 2 czy jakos tak. Za nic nie chce upowaznic mnie, zony, do odebrania nowego paszportu meza. A on niedawno zaczal nowa dobra prace, Mon-Fri 9:30-5:30 I nie chce na razie zwalniac sie godzine szybciej z pracy by dojechac. Ale nie pozwola mi nawet gdybym przyniosla stos dowodow ze jestem jego zona.

Gość gość
Kolejki na zewnatrz imbecylu????? Windac tobie blizej do afryki. Mozna ludzi umawiac na termin I kolejki nie bedzie. Burak sie odezwal.

Gość gość
Brudasie, od dawna sa tam terminy, tylko takie debile przychodzą kilka godzin wcześniej, stad sa tam kolejki. Ja np na wyrobienie IN w UK stałem trzy godziny w kolejce. Yebane nieudaczniki

Gość gość
Powprowadzali bukowanie to prawda. Ale te konsulsaty i ambasady sa do bani. A co za dobra praca tego meza od paszportu? Supervisor w tesco? Hehe

Gość gość
To ha z 12:17 Ta praca to Web designer

Gość gość
web designer taaa już to widzę, Polaczek taka pracę yhm

Gość gość
same menty tu pisza i jeszcze mają czelność wypowiadać się o czymś o czym pojęcia nie mają nie ma nic gorszego jak z buraka robi się panisko a jeszcze mu słoma z butów wystaje !!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Polczyny i ich smierdzace dziury.

Gość to czarna dziura
same buraki w tych ambasadach, żenada

Gość gość
Tak tak, a ambasadach buractwo a tutaj sam wzór kulturalnego zachowania. Jeśli takim językiem - jak tu prezentujecie - wyłuszczaliście swoją sprawę to was chyba nie zrozumieli.

Gość gość
do wczoraj 17:51 nie musisz wierzyć, widocznie nie znasz nikogo, komu udało się tutaj coś osiągnąć, w więc szkoda mi Ciebie.