Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny co ile zmieniacie pościel i ręczniki?

Polecane posty

Gość gość
Jak się połamią, to wtedy zmieniam.

Gość gość
Pościel raz w tygodniu. Ręczniki dwa razy.

Gość gość
Reczniki co drugi dzien ale posciel dwa razy w miesiacu.

Gość gość
te co piszą pościel co tydzień i ręczniki co dwa dni to są chore psychicznie nie macie co w domu robić? kury domowe :O

Gość gość
co tydzień, ręczniki czasami nieco częściej Przecież sama tego kijanką w strumieniu nie piorę tylko pralka pierze, więc nie wiem w czym problem. A w starszej spać nie lubię, ani wycierać się starym ręcznikiem

Gość gość
Ja pościel zmieniam raz na miesiąc ew półtora. Zależy czy dużo śpię w domu. Ręczniki co tydzień.

Gość gość
rozumiem zmieniać tak często ręczniki, ja sama jednym ręcznikiem wycieram się trzy razy i daje do prania ale żeby pościel zmieniać co tydzień to jakaś paranoja:D

Gość gość
a bieliznę też zmieniasz co półtora miesiąca? w końcu w pościeli spędzasz 8 godzin codziennie... ubrania też tak rzadko pierzesz? Bo raczej pościele bliższa ciału niż sweter czy bluza

Gość gość
rowniez zmieniam posciel co tydzien.Reczniki raz badz 2 razy w tygodniu. Moze i mam jakas paranoje,jednak jak sobie pomysle o tych calych roztoczach to zaraz mam przed oczami robactwo calego swiata. Taki juz moj urok.

Gość gość
No wlasnie po to reczniki zmieniam co drugi dzien zeby po kapieli czy myciu byc czystym i pachnacym a wtedy posciel zachowuje dluzej swiezosc,proste.

Gość gość
nie przyrównuj bielizny do pościeli, najlepiej pierz codziennie jak tak boisz się zarazków już zleciały się teoretyczne pedantki które codziennie sie odkażają

Gość gość
jak się ktoś nie myje to musi tak często zmieniać pościel proste :D

Gość gość
To pierze moja pralka wiec o co sie klocisz? Nikt tu na Ciebie nie najezdza,a robisz jakies wielkie wyrzuty.Jakim prawem Nas obrażasz? Kto dal Ci prawo osadzania nas?

Gość gość
Co tydzien. Widze ze standardowo, tylko jedna kolezanka sie oburzyla ;)

Gość gość
Ręczniki zmieniam, jak sie zrobią takie mokre czyli co 3 dni. Pościel raz na 2 miesiace :) hehe

Gość gość
jak mi sie zachce.

Gość gość
poczytaj sobie ile człowiek wypaca płynu w ciągu nocy. To, że nie budzisz się mokra nie znaczy, że się nie pocisz. I wszytko to masz w pościeli. I wyobraź sobie, że akurat zarazków się nie boję. Uważam, że wyjaławianie otoczenia to najgorsze co można sobie robić. Po prostu nie jestem brudasem

Gość gość
ręczniki zmieniam raz w tygodniu a pościel czasem co 2 tyg. a czasem raz na m-ac. Zdarza mi się zmieniać ręczniki czy pościel co kilka dni albo i codziennie np. podczas choroby.

Gość gość
reczniki raz w tyg, raz na poltora, roznie. posciel raz na miesiac

Gość gość
jak ktos nie spi w makijazu, dba o czystosc, nie chodzi spac brudny, ani z tlustymi wlosami czy z brudnymi nogami wchodzi do lozka, nie lezy w ubraniach to nie ma potrzeby zmieniac poscieli czesciej niz raz w miesiacu

Gość gość
Ręczniki codziennie, pościel co sobota. Mieszkamy w tropikach...

Gość gość
Ręczniki rożnie, jak przestaja ładnie pachnieć i robią sie zbyt mokre, moze raz na tydzien tak zazwyczaj, jak nie pachną juz płynem to rzucam do prania. Pościel raz w tygodniu. Nie ma nic lepszego niz położyć sie spać w świeżej pachnącej pościeli. Raz na miesiąc? Wow. Wstydziłabym sie przyznać, brudas z ciebie.