Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochana

Polecane posty

Gość gość

Poradzcie coś zwariuje zakochała się w kliencie często przychodzi na zakupy uśmiecha się zagaduje jest mega przystojny chciałabym się z nim umówić ale nie wypada mi pierwszej jak myślicieli? Nie mogę przestać o nim myśleć,:( czekać aż on coś zaproponuje

Gość gość598
nic z tego nie będzie, po prostu jest miły i tyle. Pewnie jesteś ładna a faceci są mili dla ładnych dziewczyn i niekoniecznie oznacza że chcą się umówić

Gość gość
po-odpowiadaj uśmiechem

Gość gość
Może i racją ile można się tylko uśmiechać ehh szkoda bo on mi z głowy wyjść nie może

Gość gość598
ja wiem co mówię, też pracuję w sklepie i też się kiedyś zakochałam w takim super sympatycznym, miłym facecie, a potem się okazało że żonaty :( Faceci po prostu chcą być mili i tyle, nie ma co sobie wmawiać że jest inaczej

to duzo Ci nie potrzeba,zeby sie zakochac:D,wystarczy,ze jest przystojny i sie usmiecha.Mega przystojni faceci rzadko kiedy bywaja wolni,byc moze ma zone,nie pomyslalas o tym?Chyba,ze to akurat dla CB najmniejszy problem:P

Gość gość
Co drugi jest miły ale z nim jest inaczej da się wyczuć że mu się podobna ale nie mam pewności czy ma kogoś czy nie jest starszy trochę odemnie zawrócił mi w głowie chyba się zwolnienie z jego powodu

Gość gość
Ja mam narzeczonego ale akurat nie układa nam się może też dlatego tak się zabujalam w nim

prosta zasada,facetowi jak zalezy,to znajdzie sposob,zeby sie odezwac,zagadac.Proponuje zimny prysznic lub kawalki lodu wsadzic w galoty,przejdzie na troche:D

Gość gość
Czyli co przestać o nim myśleć szkoda ale racją jak by już coś było na rzeczy to by sam wyszedł z inicjatywa spotkania się po mojej pracy

Gość gość
Tylko po co on ciągle zagaduje ,:(

moze czuje,ze niezbyt rozgarnieta jestes:D,bo sadzac po zalozonym kolejnym temacie,tak chyba niestety jest:D

Gość gość
Co? Nie zakładała! Drugiego tematu

Gość gość
No to nic dam sobie spokój mam puki co swojego facetów