Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cechy wyglądu ujawniające sie w każdym pokoleniu

Polecane posty

Gość gość

czy macie w rodzinie tak, że jakiś element wyglądu występuje od wielu pokoleń w waszej rodzinie np. kształt ust, kolor włosów? u mnie i rodzeństwa, u ojca i jego rodziny każdy ma wysokie czoło i ,,grube" kości, z kolei mój narzeczony i jego rodzeństo, kuzyni i ogólnie rodzina od strony matki mają zielone, lekko skośne oczy i duże, szerokie usta, czasami nie mogę sie nadziwić jaki to musi być silny gen, że ujawnił sie u każdego

Gość gość
Po rodzinie matki mamy gęste, grube czarne włosy, ojca mamy znamię pod lewą piersią, a od strony matki ojca zadarty nos i migdałowe oczy.

Gość gość
mężczyżni łysieją.

Gość gość
Nos i czoło. Dramat. Jakie to cholerstwo chyba nie do wytępienia.

Gość gość
od strony matki - wydatne kości policzkowe

Gość gość
Moja babcia od str mamy, moja mama i jej siostry i ja mamy pieprzyk pod lewym okiem

Gość gość
Jezu same potwory tu opisujecie :O oprócz tych pieprzykow no reszta to jakieś wybryki natury, ale musicie być paskudni, bleeeeee

Gość gość
U mnie wszyscy mają wystające kości policzkowe i zielone oczy (tu trafiają się wyjątki)

Gość gość
Moja babcia to była najbrzydsza kobieta jaka znam, wszyscy mamy pp noej wielkie nochale jak kartofle o zakola na czole, masakra

Gość gość
piegi po rodzinie matki

Gość gość
Moja bratowa ma piegi po swojej mamie( nie wiem czy bacia tez miala) jej coreczki to male pieguski:)

Gość gość
U mnie wszyscy maja duze oczy i mega dlugie rzęsy:)

Gość gość
ja i dwoch braci (najstarszy brat lat 30, ja lat 25 i najmlodszy brat lat 20) mamy takie czerwone plamy na prawym policzku, bardzo blisko wlosow. Nasza mama tego nie ma, ale jej mama, nasza babcia, miala.... dzieci moje i starszego brata nie maja, zobaczymy jam bedzie z ich dziecmi :)

Gość gość
Ze str ojca ciemna cera i waski dlugi nos. Dziadek ojciec i ja tak mamy. Za to ze str mamy krecone wlosy dziadek mama i ja Ogolnie jestem zadowolona fajne cechy dostalam w spadku nie narzekam.