Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga_602

prezent dla faceta

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli marzy o nawigacji,to myślę że jak najbardziej warto mu ją kupić. U mnie w tym roku na prezent będzie zegarek,ponieważ stary jest znoszony,a z markowego zegarka ucieszy sie przecież każdy mężczyzna. Fajne modele widziałam na eWatch.com.pl

Gość goosieczkaa
mój mężczyzna też chciał nawigację, ale w miedzy czasie zepsul mu sie telefon, wiec wpadlam na pomysl, że moze zamiast nawigacji kupie mu po prostu nowy telefon, bo przeciez teraz we wszystkich nowych modelach jest gps. dużo fajnych telefonów i w dobrych cenach znalazłam na stronie sklepu Okey gsm

Gość gość
Najlepszym prezentem jest wspolnie spedzony czas. Sprawdz oferte hotelu Bayjonn w Sopocie, wspolny weekend nad morzem dobrze robi każdej parze :)

Gość gość
Tez uwazam ze wspolny wyjazd przynosi najwieksza radosc. Jeśli chcecie przy okazji skorzystac z zabiegow Spa polecam hotel http://www.cesarskieogrody.pl/ w Świnoujściu. Maja duzo jesiennych ofert specjalnych, na pewno cos znajdziesz :)

Gość gość
Może kup mu jakiś praktyczny gadżet? http://www.dobiura.com/pl/ - tutaj widziałam duży wybór ładnych rzeczy. Właśnie szukam pomysłu na prezent dla męża.

Gość gość
Możesz kupić mu też coś z elektroniki albo fajne etui - www.dobiura.com/pl/c/AKTOWKI%2C-SASZETKI%2C-PORTFELE/50 Powinien być zadowolony z takiego prezentu.

Gość gość
Droga Ago, jeżeli chcesz dobrej nawigacji dla swojego faceta to kup mu nawigację Yanosik :) Polecam osobiście, sama tez swojemu kupiłam na urodziny . Ma tam przerózne funkcje jakie potrzebuje facet :) Poczytaj sobie o niej. Ma opcje gdzie sie znajdują fotoradary, patrole policyjne, gdzie korek, gdzie trwa jakaś budowa, do tego nagrywa automatycznie całą droge jazdy wiec w razie kolizji ma dowód ze zdarzenia. Do tego przy wpisaniu danych auta program mu przypomina kiedy kończy sie ubezpieczenie czy przeglad samochodu. No mój mąż padł mi na kolana jak ją zobaczył :)

Czarna koszulka polo z krótkim rękawem na piersi ma malutki znaczek flagi Polski. Dla prawdziwego patrioty to super prezent. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.