Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktores z was spoznie sie okres..

Polecane posty

Gość gość

45 dni i nid byla w ciazy? Bylam u ginekologa i usg nic nie pokazalo... Tylko luteina mi przepisal (2raz) i dalej nic...

Gość gość
Mnie zdarzało się opóżnienie okresu najdłużej o miesiąc,ile masz lat? jeśli można wiedzieć?

Gość gość
20 lat Autorka

Gość gość
Pytam bo takie nieregularne okresy często zdarzają się u młodych dziewcząt,ale u ciebie to rzeczywiście wahania są dość duże. Ja jak ci wspomniałam miałam nierówne okresy,czasem były to tylko plamienia a czasem obfite krwawienia,zdarzało się też że nie miałam w ogóle,jednak wszystko unormowało się z chwilą gdy rozpoczęłam życie płciowe a po urodzeniu dziecka okres mam jak w zegarku lecz może ciut za obfity.

Gość gość
Ja wlasnie z narzeczonym staramy sie o dziecko. Dluuugo bralam antykoncepcje... Martwi mnie troche to ze lekarz nie wykonal innych badan.. Za 2 tyg ide do innego. Zauwazylam tez ze wlosy bardzo mi wypadaja gdzie wczesniej tego nie mialam Autorka

Gość gość
Masz rację popieram,powinnaś zmienić lekarza,upieraj się aby porobił ci wszystkie badania,nie bagatelizuj tego. życzę powodzenia.

Gość gość
Mam jednak malutka nadzieje ze moze jakas dzidzia tam sobie rosnie :( ale to chyba bezsensowne Autorka

Gość gość
Życzę ci dużo powodzenia,najważniejsze że jesteś do tego przygotowana i że mocno tego pragniesz.

Gość gość
Juz trace nadzieje. Teraz mam same negatywne mysli:(

Gość gość
Może twój niepokój i rozdrażnienie to po prostu efekt zbliżającego się okresu?

Gość gość
Niepokoj i rozdraznienie mam odkad zrobilam pierwszy test wyszedl pozytywny a reszta negatywne... Czyli jakies 2-3 tyg po terminie @ Autorka