Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Dudi42

Jak przestać myśleć o niej

Polecane posty

Pomyślałem że kobiety często mają takie problemy więc założyłem konto na tym forum, jestem zakochany w kobiecie z którą spędziłem piękne chwilę, niestety zbyt się o nią starałem ( nie pod kątem odbicia jej, a po prostu bycia jej bliskim) ona wiedziała że ją kocham, nie lubiła gdy o tym mówiłem, w końcu była zajęta ale zawsze starałem się szanować ją i jej związek. dzisiaj ma nowego chłopaka w nowym mieście. nawet mnie nie uwzględniła wybierając nowego, a dlaczego? bo mnie ta znajomość zniszczyła, miałem zachwiania emocjonalne, często powodowałem kłótnie tylko po to żeby zwrócić jej uwagę, żeby cokolwiek w jej życiu znaczyć... inne kobiety mi się nie podobają bo ona jest dla mnie najcudowniejsza. jako facet staram się nie użalać nad sobą, zapomnieć o tym. ale się nad sobą użalam zachowując się jak skończona c.pa. jej też się wyżalałem że jest mi trudno. Pewnie dlatego że ona zawsze się mi wyżalała się jest jej trudno i się przyzwyczaiłem. powiedziała mi że to koniec tej znajomości, i zapytała się czy naprawdę nie mam się już komu wyżalać że jej zawracam głowę, mówi że mam na nią zły wpływ. a więc jak przestać o niej myśleć? jak się odkochać po nieodwzajemnionym uczuciu wobec niej? przez 2 lata o nią walczyłem a teraz głownie walczę z samym sobą :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować