Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tak to powinno wyglądać

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko ja tak mam że spotykam się z kobietą prawie pół roku i nic nie było? dodam że mam sporo ponad 30 lat ona również i to już kolejny taki przypadek. Dla wcześniejszej było za szybko a ta po prostu jeszcze nic do mnie nie czuje i tak się zastanawiam czy to normalne czy po prostu nie pociągam tych kobiet?, pół roku to przecież sporo. Ogólnie seksu nie uprawiałem przez to już parę lat... nie pamiętam już jak to jest... po takiej przerwie czuję się jak prawiczek a swoją drogą i tak doświadczenia nie mam za wiele bo większość życia byłem samotny.

Gość gość
czarno to widze, to z kim ona sypia?

Gość gwoli wyjasnienia
To chyba spotkalo sie dwoje desperatow. Ty, bo w koncu chcialbys... a ona spotyka sie z toba pol roku i nic do ciebie nie czuje? Takie rzeczy sie jeszcze w obecnym swiecie zdarzaja? Nie trafiles chyba jeszcze na swoja druga polowke. Albo szukasz w zlych miejscach.

Gość gość
Napisz lepiej ile to jest PRAWIE poł roku. Autorze musisz wiedziec czego tak naprawde chcesz, albo porządnej kobiety która zdecydowanie nie idzie szybko do łózka i chce dobrze poznać faceta nim mu zaufa, mądry facet wie że w obecnych czasach taka kobieta jest skarbem, albo chcesz takiej co pójdzie szybko ale licz się z tym, że może Cię oszukiwać i trwałe to to nie będzie...

Gość gość
Ale jeśli wybierzesz drugą opcje to będziesz za jakiś czas tu płakał że Cię kolejna zdradziła, bo tak Ci zle i tak...

Gość gość
Ojejku... Jestem kobietą po 30stce i seks jest dla mnie bardzo ważną częścią związku. Wydaje mi się, że w tym wieku nie ma już co specjalnie trzymać się pozorów i odliczać czas czy ilość randek . Jeśli poczuję że to może być TEN, choćby miałaby to być druga randka to pójdziemy do łóżka bo przynajmniej mam jasność czy w tak ważnej sprawie do siebie pasujemy. Gdybym nie spała z kimś pół roku to by znaczyło, że jest dla mnie tylko kolegą. Nikim więcej

Gość gość
Popieram. Ja z moim mezczyzna poszlam do lozka na 3 randce (znalismy sie wczesniej wylacznie wirtualnie), ale juz wtedy wiedzialam, ze to jest wlasciwy mezczyzna, juz nie mowiac o tym jaka chemie do siebie czulismy. Jestesmy 1,5 r razem, obydwaje po 30.

Gość gość
Eee tam, takie tam rady, a nie wiemy co ten facet robi żeby tego seksu nie miał tylko od razu kobiety winne, lol!

Gość gość
Czy tylko ja tak mam że spotykam się z kobietą prawie pół roku i nic nie było? TAAK, kochany, to normalne, jełśi pierwsza randka była w marcu, druga w czerwcu, a teraz we wrześniu trzecia, " ta " randfka, na której, bo trzecia, MUSI BYC SEKS! Spotkałam takiego " agenta, hihi, na 3 randce usiłował sie do mnie wprosic do domu, bo przeciez znamy sie siedem miesięcy... jasne, siedem, a spotkania były dwa- po półtorej godziny jedno w kawiarni; jedyne, co sie dowiedziałam o panu, to to, że ma siostre w angli:D:D - tak, to była jedyna OSOBISTA WIADOMOŚĆ o Panu, którego " znałam ' siedem miesięcy, taki z niego Tajemniczy DonPedro był:D; Ale seks chciał na 3 randce uprawiać:D:D. potem nagle zamilkł; po czasie znalazłam go na innym portalu- okazało się,że mieszkał 300 km dalej, a ze mna spotykał się, jak przyjeżdżał w odwiedziny do rodziców. Oczywiście, mnie okłamał,że mieszka tam, gdzie jego rodzice:D:D

Gość gość
Faceci to szuje zrobia wszystko by dobrać się do majtek, nawet udają miłość, autor jest desperatem, te kobiety napewno to czują, że wszelkie staranie jest w jednym celu, od takiego to na dystans

Gość gość
Bez przesady ja też jestem po 30, ale jak facet podpadnie to nie ide do łóżka, musi wzbudzic moje zaufanie,ma tego się nie da po kilku randkach:-)

Gość gośautor
Czy ja gdzieś pisałem że kobieta winna? chyba nie, zapytałem czy to normalne. Nie jestem desperatem jak bym szukał kobiety na seks to problemu nie mam bo takie propozycje zdarzało się że dostawałem od mężatek... Nie interesują mnie przygody tylko po prostu się zastanawiam czy wszystko między nami jest ok skoro przez pół roku obecna kobieta się do mnie nie zbliżyła i nie zauroczyła. Nie ma powodu żeby mi nie ufać bo nawet jednego złego słowa ode mnie nie usłyszała i nie usłyszy. Spotykamy się prawie pół roku 2, 3 razy w tygodniu.

Gość gość
Kobiety po 5 sekundach wiedzą czy będąuprawiać seks z facetem. Więc jeśli po 3 randce nie uprawiasz z kobietą seksu to znak, że cie nie kocha!

Gość gwoli wyjasnienia
Statystyki mowia, ze srednio po 3.5 randki jest seks :D Az sama jestem zaskoczona.

Gość gość
Wiesz facet dojrzałość wieku wymaga abyś o tej kwestii porozmawiał ze swoja kobietą a nie pytał obce osoby na forum i kierował sie ich zdaniem...to kto jest dla Ciebie ważniejszy???